Mit tegyek ha rám akarják erőszakolni a ballagásom?
Nagyon nem szeretem a jelenlegi gimnáziumomat ahonnan ballagok és eddig minden kötelező eseményt sikerült kihagynom, beleértve a szalagavatómat is. Ott nem táncoltam volna csak a szalagot feltűzte volna ofi és a szüleim azt mondták hogy erre nem is lett volna érdemes bemenni de anyám most lelkileg zsarol és kiabál velem, amiért nem akarok elmenni a ballagásra..
Olyanokat talál ki hogy nem engednek el érettségizni ha nem megyek el és olyan verremenoen próbálja belém diktálni hogy igenis el kell menjek hogy szóhoz sem jutok, ha megszólalok ezzel kapcsolatban közli hogy ne idegesitsem mert lezárta a témát.. Nagyon kivan rám akadva és már hónapok óta nem veszi figyelembe így sem az érzéseimet, sőt évek ota.. Borzasztóan szorongó lány vagyok, zárkózott és nekem nagyon nagy kin egy ilyen esemény.. Most hiztam nyolc kilót az előző 10 mellé és nagyon undorítóan nézek ki, nem egy embertől meg kaptam a napokban ez mellett nagyon csúnya bőröm van, bajszom nőtt nem rég ami nagyon látszik és mindig kipirosodok random. A kötelező ünneplőm se jó rám, àtüt és egyszerűen az osztályommal sem vagyok jóba hogy tényleg megerje elmennem meg akkor már mit tudnak kezdeni ha nem is látom őket csak érettségin? Nem értem tényleg hogy minek kell belém diktálni ezt, vagy szerintetek jogos az amit anyám csinál?
El akartam menni kozmetikushoz hogy valamit csináljon a bőrömmel, de oda sem támogatja hogy elmenjek, nekem meg nincs pénzem rá mert a környéken most nincs lehetőség a szokásos diákmunkàmra február óta :(
Nagyon letargikus hangulatba vagyok most, borzasztoan rosszul érzem megint magam ez miatt..
5 éve érettségiztem, nekünk a szóbelik után adták át az érettségi bizit és emlékeim szerint rendes évzárón a sima bizit. Mondd el anyukádnak, hogy a bizonyítványosztáson nem vesznek részt a szülők, hátha akkor könnyebben elfogadja.
Ha hirtelen szőrösebb lettél, szerintem lehet egészségügyi probléma, beszélj házi orvossal, hátha mondd vmi okosat.
Esetleg a szorongásod nem oldja a mozgás? Nem kell konditerembe menni, már tele van különféle edzéstervekkel a net, hátha találsz neked valót.
Sok sikert! Remélem, anyukád elfogadja a döntésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!