Egy kis segítség a beszédhez?
Figyelt kérdés
Ballagásra beszédet kell írnom a 8.-osok nevében a 7.osztályhoz. Fogalmam sincs mit írjak le..ha valaki tudna segíteni,azt megköszönném!!2021. jún. 10. 17:10
1/7 anonim válasza:
Lózungokat, közhelyeket, mindenféle összefüggés nélkül. Legyen benne valami szirupos idézet egy tananyagot képező költőtől, lehetőleg Petőfitől. A lényeg, hogy már akkor ásítozni kezdj, amikor végiggondolod. Legyen jó hosszú is, mert álljanak csak a napon a kis csírák, tartsák szépen a negyven tonna virágot, égjen rájuk a nejlonzakó.
2/7 anonim válasza:
Szerintem azt mindenképp írd bele, hogy amikor gondolkodtál a beszéden, feltetted kérdésként egy ilyen fórumra, hogy ötleteket kapj, és szó szerint idézd az 1-es válaszoló által leírtakat. Ez biztos adni fog egy alaphangot a beszédnek. Onnantól már csak elrontani tudod :)
3/7 anonim válasza:
Kérd el attól, aki tavaly írt ilyet.
4/7 anonim válasza:
Bizisten írok egy beszédgenerátort Javascriptben mindjárt...
5/7 anonim válasza:
Kedves 7.esek!
Az idei év nehéz volt bla bla.
Jövőre nehezebb lesz bla bla.
Tanuljatok sokat, középsuli bla bla.
Élvezzétek ki a nyarat bla bla.
Valami nyálas idézet, mint búcsú szó.
6/7 anonim válasza:
Én annak idején gimiben búcsúztam az évfolyam nevében.
Sablonos idézettel kezdtem (a kevésbé sablonosokat cenzúrázták :( és megjegyeztem, hogy egy idő után lusta voltam újat keresni, jó lesz ez is :)
7/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a válaszokat! Sikerült egy jó kis beszédet összerittyenteni:D
2021. jún. 15. 22:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!