Milyen hajatok volt ballagaskor? Konty, fonás,vagy más?
Nekem csak általános sulis ballagásom volt, a gimis a covid miatt elmaradt.
Az általánoson kontyom volt, ami félig le volt engedve. Ezzel csak az volt a baj, hogy a szél az összes hajamat az arcomba fújta, miközben beszédet mondtam. Úgyhogy azt javaslom, hogy mindenképp olyat csináltass, ami vagy nem lóg le, vagy pedig hátul lóg le.
#2 nyami
általánosban félkonty volt, gimiben talán rendes konty, de lehet az is fél volt. diplomaosztóm nem volt bsc-n, msc-n lófarokban volt, addigra már marhára nem érdekelt az egész.
Nekem elmaradt a ballagás covid miatt, de egy egyszerű frizurát terveztem amit magamnak is meg tudok csinálni
dupla holland fonás a fejem tetején ami összejön egy kontyba, és viragokat akartam bele tűzni vagy valami szép csatot, és így még az undercut-om is látszódott volna.
szerintem érdemes olyan hajat kitalálnod ahol fel van tűzve vagy kontyban van a hajad, mert valószínűleg nagyon meleg lesz és a hajad csak jobban fog melegíteni vagy zavarni fog.
Ezenkívül ha nem nagyon fontos neked ez a fodrász/kozmetikus/stb készülődés szerintem érdemes egy "egyszerű de nagyszerű" frizurát kitalálnod amit előtte kipróbálsz és vagy te egyedül, vagy anyukád/testvéred/barátnők segítségével meg lehet csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!