Ezt ti hogy oldanátok meg?
Figyelt kérdés
Messze élünk a családjainktól a párommal, most, 1 héttel anyák napja előtt, valamint anyák napja után egy héttel tudunk csak hazautazni a szüleinkhez. Ilyenkor illik valami ajándékot vinnünk? Ha igen, előtte vagy utána illik odaadni? Az én anyámnak nagyon fontosak az ilyen ünnepek, ezért gondoltam rá, hogy nem csak egy telefonhívással kellene elrendeznem.2016. ápr. 22. 20:48
1/1 anonim válasza:
Én most adok anyák napjára anyának-mamáknak, mert most vagyok itthon, legközelebb pünkösdkor, nálunk ez az időbeli eltolódás nem problémás :) Szóval szerintem igenis illik adni. Mi úgy osztjuk meg, hogy én vagyok a csoki felelős, tesóm a virág felelős, így mindkét féltől kap egy-egy jelképet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!