Kezdőoldal » Ünnepek » Anyák napja » Mit vegyek anyukámnak?

Mit vegyek anyukámnak?

Figyelt kérdés

Az elmúlt pár évben már minden apróságot és díszt ellőttem, amire vágyott...és mindig sütöttem mellé sütit is, de már kifogytam az ötletekből, és már a receptekből is (nem akarok kétszer ugyanolyat sütni neki)...Meg kb két éve elmentünk még moziba is, de most semmit nem adnak, ami érdekelné...

Még diák vagyok, nem keresek sokat, szóval lehetőleg nem túl drága ajándékot szeretnék...

Mivel lepjem meg most?

2014. ápr. 22. 12:52
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Leírom mik jutottak hirtelen eszembe:

Illatszerek. (szoktak lenni csomagban is)

Valami olcsóbb kategóriás, de mégis finom illatú parfüm

Mutatós, de szolid ékszer (ha szokott bizsut, vagy egyáltalán ékszert hordani)

2014. ápr. 22. 14:34
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Én örülnék az érdekesebb, egzotikus fűszereknek pl. vagy egy üveg szép méznek, különleges dzsemnek. És szeretem a természetes édesítőket, pl. múltkor vettem magamnak egy csomag kókuszvirágcukrot, mert sajna ilyesmit nem kapok senkitől. :) Talán te anyud is örülne ilyesminek.
2014. ápr. 22. 15:17
 3/6 anonim ***** válasza:
91%
Ha szereti a cserepes virágot, akkor az is szép ajándék, vagy könyv, bonbon. Süti helyett vehetsz egy doboz fagyit is, azt is sokan szeretik.
2014. ápr. 22. 15:30
 4/6 A kérdező kommentje:

Mindenkinek megy a zöld, köszönöm a válaszokat, várom a továbbiakat is azért...:)

Sajnos sokat dolgozik, így könyv kilőve, de virágot, vagy fűszert, vagy fűszernövényt azért nézek neten, meg megpróbálom megtudni óvatosan, hogy esetleg van-e valami különleges vágya, és akkor azt...:)

2014. ápr. 22. 15:32
 5/6 anonim válasza:
Virágot (a kedvencét) verset írsz neki...
2014. ápr. 24. 11:20
 6/6 Balázs2107 válasza:
Sokat dolgozik! Én befizetném egy relax massage- ra mert sokan maguktól nem mernek, mert drága pedig nem az. 2-5ezer forintig válogatni lehet és biztos tetszene neki.
2014. máj. 15. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!