Kezdőoldal » Ünnepek » Anyák napja » Milyen sütés nélküli, egyszerű...

Milyen sütés nélküli, egyszerű süteményt ajánlotok anyák napjára?

Figyelt kérdés
10 éves vagyok (tudom kicsit fiatal)és anyukámnak szeretnék meglepetés sütit készíteni, sütés nélkül, egyszerűen anyák napjára.mit ajánlotok?

2013. máj. 1. 09:32
 1/4 anonim válasza:
Én kókuszgolyót csinálnék. Egyszerű és finom. Esetleg [link] bögrés sütit.:)
2013. máj. 1. 10:36
 2/4 A kérdező kommentje:
köszi,ez jó ötlet, majd lehet kipróbálom! :)
2013. máj. 1. 17:38
 3/4 anonim válasza:

Gyümölcstorta.nagyon egyszerű,egyszerűen veszel egy tortalapot a boltban,meg pudingot,és zselét.A tortalap tetejére ráöntöd a pudingot,és gyümölcsöt teszel rá(itt fontos hogy a puding és a gyümölcsök ize passzoljon,pl:csoki-meggyel,vagy vanilia-banánnal,almával.) Miután pegszilárdult a puding megcsinálod a zselét(a hátulján van hogy mit kell csinálni) és berakod a hűtőbe. Akár vehetsz spray-tejszínhabot is amivel díszítheted a tortádat.Mikor anyukád hazajön,kirakod az asztalra a tortát,mellé egy kis csokor virágot. Biztosan nagyon fog neki örülni.

Sok szerencsét hozzá!

2013. máj. 4. 11:32
 4/4 anonim ***** válasza:
na, mi sült ki belőle? :)
2013. máj. 14. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!