Kezdőoldal » Ünnepek » Anyák napja » Anyák napi videót szeretnék...

Anyák napi videót szeretnék szerkeszteni Power Point-ban. De hogyan?

Figyelt kérdés
Tehát anyáknapjára vidit akarok csinálni.Én 13 éves vagyok.Anyum 33 hetes terhes aztán öcsiről az ultrahngokon sok képet kaptunk gondoltam összeállítok valamit.ilyen idézetekkel képkkel + zenével és lejátszom neki.De azt nem tudom hogy milyen zene legyen hozzá.Szerintetek hogy csináljam ?
2013. máj. 1. 09:17
 1/2 TomMunk válasza:

Ne powerpointtal... prezi.com

Magyar fejlesztésű program és már ingyen is regisztrálhatsz... komolyabb mint a powerpoint és nem sokkal bonyolultabb.

Tudom hogy már vége az ünnepnek, de ezt a tanácsot elrakhatod későbbre is :)

2013. máj. 7. 23:36
 2/2 anonim válasza:

Sajnos már vége az ünnepnek de tudok segíteni.Ha windows 7-es a géped akkor azon alapból van egy videó szerkesztő program.Én azt használom egyszerű,de mégis nagyon szép dolgokat lehet vele készíteni.A neve pedig:Windows Live Movie Maker.

Am én is 13 éves vagyok

Az ünnepnek már vége de ez később is hasznos lehet

2013. máj. 14. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!