Mit adjak anyák napjára anyukámnak?
Figyelt kérdés
Nos, kifogytam az ötletekből .. Eléggé ramatyul érzem magamat emiatt, ráadásul múlthét szerdán volt méheltávolítása daganat miatt. Most jelenleg nagy szüksége van ránk, amit bőven meg is kap:))
Nem akarok egyszerű rajzot adni neki, hanem valami egyedi, szép ötletet szeretnék kérni tőletek! Sajnos zsebpénzt soha nem kapok.
Arra gondoltam, hogy egy üvegbe rakok cédulákat, és ha kihúz egy cédulát, benne lesz pl.: Kávéfőzés, mosogatás, söprögetés, felmosás, stb...
Meg reggel csinálok neki kávét, és kimegyek hajnalban a szomszéd elé orgonát "lopni" :))
Valami ötletek még?
15/L
2013. máj. 1. 00:11
1/6 anonim válasza:
Mondjuk letölthetnél és kiírhatnál neki dvd-re olyan filmeket és sorozatokat, amikre tudod hogy régóta vágyik. Főleg hogy most műtötték, akkor sokat kell pihennie, a dvd-zés meg pont egy ilyen jó nyugis elfoglaltság :)
2/6 anonim válasza:
ez a cetlizés nagyon jó ötlet!!! :)
3/6 anonim válasza:
Üres befőttes üveg, amibe pl. az orgonát teszed fesd színesre! Vidámra és máris kész a váza olyan, amilyen senkinek nincs! :-)
5/6 A kérdező kommentje:
Akkor lehet, hogy tényleg jó lesz a cetlis ötlet.:)
2013. máj. 1. 16:55
6/6 Lara:-) válasza:
Remélem anyukád jól van!
Szerintem akár BON-BONt is készíthetnél?!
De az a cédulás az nagyon nyerő!!!
Én karácsonykor le voltam égve pénzügyileg és
egy "TARTOZOM NEKED" cédulát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!