Kezdőoldal » Ünnepek » Anyák napja » Milyen ajándék jó egy anyukána...

Milyen ajándék jó egy anyukának aki főz, mos, takarít nincs ideje mozira, masszázsra? De csak kreatívan!

Figyelt kérdés

Én: Tíz éves vok jól tudok rajzolni jó a kézügyességem:)

Anya: 42 éves Szenvedéje a főzés!

2013. ápr. 20. 13:23
 1/6 anonim ***** válasza:

A legjobb ajándék egy bejárónő lenne, de gondolom, az nem opció :)

Viszont a takarításban segíthetsz neki, a portörlés és hasonló pepecselős munkákkal rengeteg időt spórolhat.

Ajándéknak készíthetnél neki egy rajzot vagy festményt, ami illik a konyhába (gondolom, sok időt tölt ott). Ha azt bekeretezteted, biztosan örülni fog neki.

2013. ápr. 20. 14:04
 2/6 A kérdező kommentje:
Jó ötlet! csak sajnos pillanatnyilag nem kapok zsebpénzt egy kis félreértés miatt és nem tom bekereteztetni:/ persze az utólsó keretet meg a tesóm és a barátnője lakásába kellett vinni-,-na mindedj! tudsz egy kicsit egyedibbet?sok cuccom van a vízfestéktől kezdve a passztelkrétán át egészen a ruha anyagra fogó filcig stem van mindednXD
2013. ápr. 20. 14:49
 3/6 acelsziv ***** válasza:

Csinálj neki egy kuponfüzetet. Saját rajzokkal kézírással.

Olyanok legyenek benne, mint mosogatás, söprögetés, portörlés stb... És add oda neki. Imádni fogja. Aztán, amikor kedve van kitép egy kupont és tied az a munka :)

Persze ezen kívül is segíts, ez csak egy kis plusz neki.

2013. ápr. 20. 17:38
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha van fehér ruhaanyagod, egy csíkot vágj le belőle. Szegd be a széleit. A Felső részére ha tudsz tegyél egy szalagot, hogy fel lehessen akasztani. De ha nincs, jó lesz majd a rajzszög is. Az anyagra írd rá filccel, hogy köszönöm a sok finomságot anyának, amit süt- főz.
2013. ápr. 20. 17:47
 5/6 A kérdező kommentje:
Mind jó ötlet! Talán a kupont elkészítem de sztem a feliratot is! Vagy most jutott eszembe hogy anyának van egy régi fehér főzőköpenye és ráírom hogy a legjobb anya vagy a legjobb szakács!Persze ha van még várom az otleteket!:)
2013. ápr. 21. 10:39
 6/6 kriszti77 ***** válasza:
Kartonpapirra ragaszthatsz montázst magadról képekkel. vagy kivágod magad 1 képek sziv alakura és ráragasztod :)
2013. ápr. 23. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!