Kezdőoldal » Ünnepek » Anyák napja » Nagymamáméknak jó ötlet lenne?

Nagymamáméknak jó ötlet lenne?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 2 nagymamám van és arra gondoltam, hogy egy fénykép albumot csinálok nekik. Mindig mondták mióta ez a digitális dolgok be jöttek nincs is rendes képük. Raknék bele sok közös képet, rokonokról, családtagokról. Anyukámnak nem tetszik ez az ötlet, tényleg hülyeség lenne anyák napjára? Szépen albumba lenne rakva.
2013. ápr. 14. 21:24
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon is jó ötlet, és egyáltalán nem hülyeség.

Nagyon örülni fognak a nagymamáid. Olyan képeket válogass, amit aztán kedvükre mutogathatnak barátnőiknek, képeket az unokákról, családról, ...

Ugye mindkettőnek 1-1 külön fotóalbumot szánsz?

2013. ápr. 14. 22:00
 2/9 anonim válasza:
Anyák napjára a nagyiknak? o.O
2013. ápr. 14. 22:57
 3/9 anonim ***** válasza:
Igen, utolsó. Anyák napjára a nagyiknak is szokás ajándékot adni. Nálunk legalábbis így volt.
2013. ápr. 14. 23:22
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
"Nincs is rendes képük." Ebből kiindulva, tetszeni fog nekik, és jó ötlet a fényképalbum. Esetleg, ha szeretnek főzni, akkor egy-egy szakácskönyvet is vehetsz mellé, vagy valami egyéb könyvet, ha szeretnek olvasni.
2013. ápr. 15. 09:56
 5/9 A kérdező kommentje:

Külön-külön gondoltam az albumot, főzni azt szeretnek, de ha vennék hozzá még szakács könyvet is az már nagyon sokba lenne és annyi pénzem nincs. Nézegettem az albumokat is olyan 2000-3000 Ft darabja + még a képek olyan 100-100 képet válogattam ki, azért az is sokba kerül. Ezért csak az album lesz.

Köszönöm szépen a válaszokat ment mindenkinek a zöld kéz! :)

2013. ápr. 15. 15:52
 6/9 anonim ***** válasza:

sokakak már kialakult a főzési stílusuk, repertoárjuk,

nem mindenki akar újítani

úgyhogy a fényképalbum sokkal jobb ötlet

2013. ápr. 15. 22:17
 7/9 anonim válasza:

való igaz, a mai digitális világ, a digitális képek kiszorították a papír alapúakat, kevesen hívatnak elő, mert leginkább számítógépen nézik, az öregek meg nem nagyn használják ezeket.

szerintem nagyon jó ötlet! egy személyes ajándéknak jobban fognak örülni, mint egy szakácskönyvnek!

2013. ápr. 16. 01:03
 8/9 anonim válasza:
Szerintem nagyon jó ötlet. Jobban szeretem a fényképalbumot lapozgatni. Biztosan tetszeni fog nekik!
2013. ápr. 26. 14:46
 9/9 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Már meg is csináltam olyan 80-80 db. kép lesz az albumokban, vettem két habfehér rózsás albumot amibe a képek mellé lehet írni. Anyukám is azt mondta, hogy nagyon szép lett nem gondolta volna, hogy ilyen jó lesz. :) Köszönöm a válaszokat ment a zöld kéz!
2013. ápr. 27. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!