Mit adjak édesanyámnak?
Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok édesanyám 46 éves és nem tudom mit adjak neki anyák napjára. Tudnátok segíteni?Ötletek?2012. ápr. 30. 18:00
1/3 anonim válasza:
Szia! Én 14 éves vagyok, még nem tudom én se mit adjak anyukámnak! Anyunak ma volt a szülinapja, arra kapott egy CD-t tele a kedvenc zenéivel, esetleg tudom ajánlani Anyák napjára ha valami szép számokat teszel rá, vagy amilyet szeret! :))
2/3 anonim válasza:
Jujj énsem tudom. A CD-t már tavaly kilőttem, és mellesleg 5 napra anyák napjára még szülinapja is lesz, szóval jó nagy gázban vagyok.Egyenlőre itt tartok, hogy szülinapjára csinálok egy tortát, anyák napjára pedig talán pudingot (az hamar megvan, nem lesz sok időm szombaton). Ő igazából -mint gondolom nagyon sokan- annak örül, ha én készítem. Csak nem tudom, mit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!