Anyáknapi ünnepségre keresztszülők szoktak menni/szoktátok hívni?
Figyelt kérdés
Nekem ez eddig eszembe se jutott, de mint keresztanya meg lettem hívva. Nem annyira érzem ott a helyen.
De most az iskolai meghívon is feltüntették az anyák, nagymamák mellett, hgy a keresztanyákat is várják.
máj. 2. 16:03
1/14 anonim válasza:
Én se hallottam még ilyet, nálunk helyhiány miatt idén még a nagyikat se hívjuk.
De ha már meg lettél hívva, és amúgy ráérnél, nyugodtan menj el. Vagy ha nem érzed, akkor mondd azt, hogy sajnos dolgoznod kell, vagy ilyesmi.
2/14 anonim válasza:
Nem, még sosem jutott ilyesmi az eszembe, és nem is ismerek senkit, aki elhívta volna a keresztanyát.
3/14 anonim válasza:
Nem hallottam még ilyenről. Túlzásnak érzem egyébként. Ennyi erővel minden rokont meg lehetne hívni.
4/14 anonim válasza:
Hát, logikusabb, mint amikor apukák pattognak azon, hogy ők ki vannak hagyva...
5/14 A kérdező kommentje:
Szerintem manapság van,hogy az apuka annyira odateszi magát hgy kb kiérdemelne egy apáknapját. Meg a saját gyerekére legyen is kiváncsi ha szerepel :) nálunk előbb ott lenne a helye mint egy keresztanyának
máj. 2. 18:54
6/14 anonim válasza:
#5: igen, az apák napját, ami egy külön nap, és nálunk is ünneplik az óvodában.
7/14 A kérdező kommentje:
Komolyan? Ünneplik az ovodában? Ilyet még nem is hallottam :)
máj. 2. 21:19
8/14 anonim válasza:
Se az óvodában, se az iskolában nem volt jellemző, hogy keresztanyákat is hívtak volna nálunk.
9/14 anonim válasza:
Keresztanya vagyok, de nem hívtak meg még ilyenre. Pedig tartjuk a kapcsolatot.
10/14 anonim válasza:
Mifelénk szokás, engem is hívtak keresztanyaként oviba ünnepségekre, nemcsak anyák napjára, de másra is, pl. farsangra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!