12/23 anonim válasza:
Nálunk nem szokás nagy ajándékokat adni ilyenkor. Virágot adok (nem bolti, én szedem) és verset mondok. Igen, 33 évesen. Amolyan nosztalgia és anyukám nagyon szereti a verseket.
15/23 anonim válasza:
Megkérdeztem, van-e valami, amire kifejezetten szüksége van vagy nagyon szeretné - elvileg nincs... ezért a kedvenc kávéját adom, marcipánt (mert imádja) meg olyan illatú tusfürdőt, amit szeret (citromfüves-citrusos jellegűt).
16/23 anonim válasza:
Nem tudom melyik a szomorúbb? Ha már csak emlékeinkben él, vagy még köztünk van, cselekszik, még vesz levegőt, de csak harag és gyűlölet lengi körbe. Döbbenten nézem, milyen sokan vannak, akik egy kedves szót nem írtak a mamájukról.
17/23 anonim válasza:
Rajzolok neki, mellé írok egy pár soros verset vagy idézetet, és egy közös képet a kisfiammal. Ezt a hármat egymás mellett bekeretezve adom neki.
19/23 anonim válasza:
Millió jókívánságomat küldöm annak, aki képes volt lenyomni azokat a válaszokat, amelyekben meghalt édesanyáinkról emlékezünk.
Ez legyen az egyetlen öröme!
20/23 anonim válasza:
Valami apróságot, szerintem bonbont. Sosem álltunk igazán közel egymáshoz.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!