Kezdőoldal » Ünnepek » Anyák napja » (elméleti kérdés) anyák...

(elméleti kérdés) anyák napjára minek "kell" külön ajándékozni az anyukáknak? nem elég ajándék a gyereke?

Figyelt kérdés
2023. márc. 1. 16:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
77%

Érdekes kérdés, és tényleg sóher felfogás. Ilyen alapon szülinapi ajándék se jár, örülj annak, hogy élhettél még egy évet, vagy karácsonyra sem, örülj az ünnepnek.

Normális szülő esetén a gyerek szívesen ajándékozza meg valami aprósággal, nem kényszernek tekinti. Ahogy gyereknap is szívesen tesz valaki a gyerek kedvére, vagy bármilyen ünnepen szeretetből gondolunk az ajándékozottra.

2023. márc. 4. 08:39
 12/13 Metionin ***** válasza:
49%

A gyerek minden, csak nem ajándék :D jobb esetben a szülő által tudatosan létrehozott orbitális kolonc az ember nyakán.

Az ilyen napokat meg valahogy sosem bírtam, aki szeret valakit, az szereti egész évben, nem csak egy bizonyos napon, amikor elő van írva. Nekem valahogy irreleváns valakit azért ajándékozni, mert anya vagy mert nő vagy mert épp valaki kitalálta, hogy aznap kell (Valentin és társai dea halottak napja is). Születésnapon azért ajándékozok, mert örülök, hogy az illető megszületett és része lehet az életemnek, de a születésnap az mindenkinek a sajátja, nem ilyen egyenünnep, hogy meg van adva, hogy x-edikén ajándékoznod kell y-nak, különben szar vagy.

2023. márc. 6. 13:46
 13/13 anonim válasza:
54%

Aki azt irja, oruljek, h elek, annak: nem mindenki orul, hogy el, mert inkabb vett volna be fogamzasgatlot a toxikus anyja.

Nem en kertem, h megszulessek, a maga oromere gyartott le, es bevallottan azert, h legyen segitsege oreg napjaira.

Ennek ellenere ajandekon gondolkozom, bar tudom, mert megtapasztaltam, hogy semminek sem orul ami tolem erkezik, tonkreteszi, vagy kidobja ertekre tekintet nelkul. (Epp most kerdeztem, mit kuldjek neki, kulfoldon elek, nincs ekezetem bocs)

2023. máj. 4. 10:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!