Kezdőoldal » Ünnepek » Anyák napja » Valaki tud karkötő fűzéshez...

Valaki tud karkötő fűzéshez bevált módszereket? Többi lent

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szóval mindjárt itt az anyák napja, és eléggé elcsúsztam az ajándék készítéssel, mert most volt anya születésnapja és arra készültem ajándékkal.

Viszont most nincsen ötletem ajándéknak és arra gondoltam hogy csinálnék neki egy karkötőt mivel nagyon szereti a karkötőket és nagyon sokat hordja, de főleg hogyha saját kezűleg készítjük el neki. Az a baj hogy nincs most itthon annyi gyöngy, hogy karkötőt lehessen belőle készíteni. így Hát arra gondoltam hogy fonálból vagy cérnából csinálnék neki de nem tudom hogy kezdjek bele.

Ha esetleg tudtok linket küldeni vagy csak ha ezen kívül van bármi ötletetek azt is nagyon szívesen fogadom és köszönöm.

Köszönöm aki végigolvasta és segít

Előre is köszönöm a válaszokat!

2021. ápr. 26. 11:45
 1/9 anonim ***** válasza:
2021. ápr. 26. 12:30
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, kedves egyes:)
2021. ápr. 26. 12:33
 3/9 anonim ***** válasza:
86%
Hasznos? (egyes vagyok)
2021. ápr. 26. 12:39
 4/9 A kérdező kommentje:
Igen, nagyon! :D
2021. ápr. 26. 12:56
 5/9 anonim ***** válasza:
81%

Szia!

Én majdnem mindig a makramé fonást (ezt fonásnak hívják?) használom ha mondjuk fonálból karkötőt készítek, ezen kívül legtöbben ancsúszó csomót is makramézással csinálják. Persze ebből a technikából nem csak karkötőt lehet készíteni, hanem például kaspó lógatót (vagy ezt is hogy hívják).

De a karkötő készítést ez a videó jól bemutatja:

[link]

Jó alkotást!

2021. ápr. 26. 15:35
 6/9 anonim ***** válasza:
81%
2021. ápr. 26. 17:00
 7/9 anonim ***** válasza:
87%
Ami nagyon szép tud lenni, az a papírgyöngy-készítés, nem nehéz, nem kell hozzá sok minden (ragasztó meg lakk), szerintem megéri kipróbálni.
2021. ápr. 26. 17:41
 8/9 anonim ***** válasza:

Bocs, most vettem észre, a link lemaradt:

https://www.youtube.com/watch?v=BV5z16ANi0w

2021. ápr. 26. 19:23
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Mindenkinek ment a zöld pipa! Nagyon hasznos és jó ötleteket adtatok!
2021. ápr. 26. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!