Mit ajándékoztok idén anyák napjára? 30/N
Idén szeretnék nem virágot adni anyukámnak, de már sok ötletet lelőttem korábban. Kapott már anyák napjára:
- Virágot természetesen
- Smink cuccokat
- Karkötőt
- Kézkrém+arcmaszk+fürdőbomba meg hasonlókból saját kezűleg összeállított kis csomagot
- Kerti díszeket, mert azokat szereti, de már ezt is többször ellőttem
Konyhai dolgok kizárva, nem szeret főzőcskézni, náluk ez apa reszortja, szerencsére ő szeret is szakácskodni.
Nem tudom idén mit lehetne...ti mit adtok idén anyukátoknak?
Születésnapjára hugommal csináltattunk neki gyűrűt, amin a mi nevünk volt rajta, nagyon tetszett neki:)
Idén szeretnék venni fakanalakat, és vésni/égetni rájuk mintákat/idézeteket stb.
Apukám nállunk a kerti díszes, szóval neki születésnapjára lámpásokat vettem, nagyon örült neki:)
Valamint agyagból ,,gyúrtam,, egy tányért, amibe véstem valamit, és azt feltette a kerítésre:)
7-es arra utalhat, hogy sajnos már elveszítette az édesanyját. Kérdése felel szerintem, és annyi együttérzést megérdemelne, hogy nem toljátok le nullára.
A mamám olasz. Valami itáliai ajándékot keresek neki, és persze virágot.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!