Hangszer szülinapi ajándékként?
Figyelt kérdés
A barátnőm játszik több hangszeren is (pl. zongora, dob, gitár). Egy beszélgetésünk alkalmával mondta, hogy ukulelét is mindig akart, de sosem vett magának. Közeleg a szülinapja, és ez jutott eszembe. 😅
Szerintetek ajándékként milyen lenne?
2019. júl. 10. 13:10
1/7 anonim válasza:
Szerintem tökéletes ajándék lenne neki. ;)
2/7 anonim válasza:
Jó ajándék, de azt azért érdemes tudni hogy 20 ezer forint alatt nem nagyon kapsz használhatót.
3/7 anonim válasza:
20 ezer?
Használtan is 30 inkább,újonnan pedig 50.
Az a középkategória alja,ahogy elektromos gitárból is a használt 50 körül kezdődik. Az alatt pontatlan bundozású,recseg,ferde a nyak,zajos,kényelmetlen stb
20 ezerért te olyan ukulelét kapsz amit ki tudja milyen rétegelt lemezből raktak össze, a hangolást nem tartja stb. Játéknak jó.
4/7 anonim válasza:
Nem profi hangszerre gondoltam hanem egy már használható kategóriába eső kezdő hangszerre
5/7 anonim válasza:
Szerintem jó ajándék. Már csak azért is, mert emlékszel arra, mit mondott egyszer, és azt valóra váltod. Még ja nem is erre vágyott, ezt biztos értékelni fogja. Magamból kiindulva.
6/7 anonim válasza:
Hát azért, ha valaki több hangszeren köztük gitáron is játszik, akkor nem kezdő ukulele kell neki
Kérdező, mennyit szánsz rá?
7/7 anonim válasza:
Szerintem jó ötlet, bár ha egy komolyabb darabot szeretnétek, akkor érdemes lenne többen beleadni és úgy megvenni. Én legalábbis nagyon zavarba jönnék, ha egy barátom egymagában 40-50 ezreket költene rám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!