Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Párom rámkiabálta az ajándékot...

Párom rámkiabálta az ajándékot, amit kaptam tőle! Mit tennétek?

Figyelt kérdés
Szerettem volna már rég egy új biciklit. Nem egy extra bicaj. 50 ezer forint lett volna. Megkértem szépen az élettársamat, hogy vegyük meg együtt, segítsen. Pótoljon bele, a régit eladjuk, a többit én fizetem. Nagyon jól keres. Havi 600 ezer forintot. Én 250 max. Van félretett pénzem, de most jött egy nagy kiadás. Azt gondoltam, szívesen segít. Elérkezett a születésnapom, és beállított a várva várt bringával. Megkaptam tőle ajándékba. De azonnal azzal kezdte, hogy a régit eladja kompenzáció gyanánt. Furcsálltam... A barátjától pedig azt hallottam vissza, hogy én zsaroltam ki a bringát, másképp nem költött volna rám ennyit. Sőt, azt mondta, azt viszont már nekem, hogy szégyelljem magam, amiért tortát is kérek ilyen drága ajándék mellé... szerintetek? Kinek van igaza?
2019. jún. 8. 02:03
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Hát igen, nekem is úgy tűnik, hogy ez egy érdekkapcsolat, mert normális ember örömet akar szerezni a párjának, egy nő meg nem tűr el mindent zokszó nélkül, csak ha megéri neki valamiért vagy nincs más választása....
2019. jún. 8. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!