14 éves lánynak ballagási ajándék?
Sziasztok!
Eddig ékszer volt tervben de kiderült , hogy azt már kap másik rokontól szóval ez igy off.... és így nem igazán van más ötletem.
Esetleg valami ötlet?
Attól még, hogy az egyik rokon ékszert ajándékoz, nem tiltja, hogy más is adhat neki. Csak ő jár jobban. 🙂
Pl. a ők nyakláncot vettek, akkor is lehet adni egy szép, teljesen másmilyen karkötőt vagy fülbevalót.
Egy óra is jó ajándék, vagy ékszerdoboz, vászonkép, dekorációk, különleges és elegáns képkeretek, egy nem megterhelő áru designer táska.
Sajnos az én rokonaim nem ismernek, és soha nem is akartak megismerni annyira, hogy feltérképezzék az ízlésemet és azt, hogy minek örülnék, így sorra kapom tőlük a borzasztóbbnál borzasztóbb és fantáziátlan ajándékokat, így annak örülök a legjobban, ha tőlük “csak” pénzt kapok. Egyáltalán nem tartom személytelennek, mert pont arra költhetem, amire én szeretném.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
A kozmetikus termékeken én is gondolkoztam csak hát nem tudom ,hogy válasszak már mint nem tudom mi számít “jó” márkánák mert ha arra esik a választás akkor úgy gondoltam ,hogy valami jó minőségűt veszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!