Mit kértetek karácsonyra?
Azért esett szó arról, hogy mit szeretnék, csak nem fogom megkapni. Faragott apró koponyát, van egy csinos webshop... De januárban még beleférhet, nekem akármikor jó.
A párom pedig procikat rendel, gyűjti őket, a legtöbbet elektronikai hulladékból, de most olyat akar, amiért fizetni kell pár dollárt :)
De nekünk tényleg a szeretet és a békesség a legfontosabb. Mit érek a tárgyakkal, ha a saját otthonomban, családomban nincs meg ez?
Könyvet, parfümöt, könyvet, cserélhető végű kötötű-szettet, könyvet, ezüstláncot, könyvet.
És tuti könyveket fogok kapni ❤️
Boldog ünnepet mindenkinek :)
10, nálunk ez nem így néz ki, hogy ez kérem, ezt vegyétek...
Teljesen normális, hogy figyelünk egymásra. Nekem a 250 km-ről havi egyszer hazatazó lányom is tudja, mit vegyen, és mi sem vagyunk gondban vele. Elég egyszer morognom, hogy kidobom a francba a vasalót, tuti elraktározzák az infót. Vagy ha együtt megyünk vásárolni, nézegetek valamit aztán mégse veszem meg, jó eséllyel a fa alatt ott lesz.
Könyvet, bonsait.
Kértem volna még hobbihoz cuccokat, de ahhoz csak én értek, nekem kell kiválasztani, és már tavaly is azt kértem:D, nem akartam megint ugyanazt kérni.
Akartam más hobbis cuccot kérni, de úgysem lenne most időm rá, sok a munka mostanában.
Lehet, hogy kellene egy karóra, de még nem szántam el rá magam, hátha meg lehet még javíttatni a régit, csak karácsony előtt már nem volt időm elintézni.
Semmit, megbeszéltük, hogy nem ajándékozunk, mivel a családban senkinek nem volt semmi ötlete, hogy mit kérjen a másiktól.
Magamnak vettem egy tabletet a karácsonyi prémiumból, az lett az ajándékom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!