Mit vegyek barátomnak karàcsonyra?
Figyelt kérdés
Szereti az autokat, motorokat, de nem csak ezzel kapcsolatban szeretnék venni neki. Írjatok légyszi pár ötletet, hogy miket lehet venni egy férfinak, aminek örül is2018. dec. 18. 20:39
1/3 anonim válasza:
Ezt így elég nehéz, de leírom én miket vettem, hátha ez segít:)
Az én párom kapni fog egy szakállnyírót, egy márkásabb sapkát, egy mini jbl-t, egy speciális kesztyűt, színes zoknikat :) ő 32 éves sportoló
2/3 anonim válasza:
Nekem már az karácsonyt és ajándékot jelent ha együtt van a család és van mit enni! :)
3/3 anonim válasza:
Igen második, nyilván ennek minden jóérzésű ember örül.. de totál nem értem, hogy miért kell egy ilyet beírni egy KÉRDÉS alá. OFFolsz, nem a kérdésre válaszolsz, totál irreleváns, hogy téged mi tesz boldoggá. Hihetetlen, hogy jönnek az ünnepek és megint mindenkit megszállt a szentlélek, senki nem akar a gyakorilerdeseken ajándékot kapni, hisz az nem fontos, az hülyeség, együtt lenni nagy ajándék stb... nem értem, hogy ha más ajándékoz, az miért fáj egyeseknek (nem feltétlenül a másodikra gondolok) mi is szeretjük egymást, év közben is ugyan úgy meglepjük egymást egy-egy aprósággal vagy akár nagyobb dolgokkal is (ha megtehetjük) nekünk is öröm összeülni a családdal, de attól még, hogy hálát adok a vacsiért meg megtelik a szívem szeretettel a család által, attól még vehetek ajándékot. A kettő nem zárja ki egymást. Vagy van másik lehetőség: nem veszek, mert megbeszéljük, hogy nálunk nincs ajándékozás DE ezesetben, nem válaszolok olyan kérdésekre, amelyek azt boncolgatják, hogy kinek mit vásárolok. (Nem vásárolok->nem tudok tanácsot adni->értelmetlen a válaszom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!