Mit vegyek a ló imádó barátnőimnek?
Figyelt kérdés
van 2 ló imádó barátnőm . közeleg a karácsony de nem tudom , hogy mit vegyek nekik . nem akarok olyan nagyon drága dolgot venni ,szóval fejenként max. 3000 ft . horze-ban már néztem de nem találtam ,se a dechatlonban . ha tudtok linkeljetek ajándékokat . nagyon szépen köszönöm előre is !!!2018. dec. 15. 13:46
1/8 anonim válasza:
Lovaglópálca. 2-3000 és mindig kell. Ráadásul hasznos és nem egy 234. vacak a polcon.
2/8 anonim válasza:
Lókolbász, nyereg, ostor, vezető pálca/lovagló bot,lóf@**, patkó, lovagló sisak, lovagló ruha, kantár, lóbalzsam, ló tusfürdő,
4/8 A kérdező kommentje:
az ilyen "lófaszos ,lókolbászos , lóbalzsamos" válaszokat kérlek hanyagoljátok.:))
2018. dec. 15. 14:42
5/8 anonim válasza:
Szerintem attol hogy lo imado, meg nem kell lovas dolgokat venni nekik; biztos annyi lovas dolguk van, hogy folyik ki a hazbol... vegyel nekik valami rendes dolgot, aminek nincs koze a lohoz, annak is orulni fognak.
6/8 anonim válasza:
en peldaul a macskakat szeretem, de nem vennem jo neven, ha mindenki mindenfele macskas szart ajandekozna nekem...
7/8 A kérdező kommentje:
igen értem , hogy nem mindenki örülne csak ilyen dolgoknak ,de ők tényleg ilyenek . de persze mindenkinek köszönöm az eddigi válaszokat:))
2018. dec. 15. 16:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!