Van valakinek valami ötlete?
Sziasztok.
Páromnak év végén van a névnapja és a születésnapja is,de közben ott a Karácsony. Nem régóta vagyunk együtt,3 hónapja,de ajándékozás témában sosem voltam otthon, sohasem tudom mit vehetnék.. 28 éves férfinak kellene
kozmetikai ajándékcsomag, óra, fényképes egyedi tárgyak (pl. bögre, párna, kulcstartó stb..) esetleg gravírozott toll.
ezek egész jó ajándékötletek.
Egy wellnes nap egy fűrdőben? Vagy közös masszázs?
Esetleg belépő valahova? Pl. Szabadulószoba, oda még a haverok is mehetnének.
Ha 28 eves szerintem megkerdezheted minek orulne. Mondasz egy osszeget erre a harom alkalomra es lesz egy normalis ajandek aminek tenyleg orul szuksege van ra es olyan amilyet szeretne. Szerintem sokkal jobb mintha vennel 3 dolgot igy hogy meg eleg friss kapcsolat. Persze a komolyabb aji melle en tuti kitalalnek meg valami meglepit ami inkabb gesztus nem targyi ajandek. Ha nem szeretned megkerdezni szerintem jo otlet a paros masszazs egy thai szalonba vagy vegyel neki a parfumjebol egy ujat nagyot nem tevedhetsz. Vagy ha elmesz egy markasabb uzletbe boss ck hilfiger vannak ilyenkor mindig osszeallitott dobozok fehernemuvel. Remelem segittem.
22n
Hiába kérdezem meg, annyit mond hogy ' nem kell semmi, ne költs rám,mindenem megvan'
Nagyon kisegít ezzel :D
Wellnessbe januárba megyünk így azt nem tudom adni. Parfümöt nem olyan régen vett,az is kilőve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!