Mit vegyek karácsonyra a 6 éves öcsémnek?
Sajnos semmi ötletem nincs, mert amit tudnék venni, az már megvan neki. Max. 2000-3000 forint környékén keresek valami ajándékot. Nagyon szereti az autókat, viszont tele van a szobája velük. Legozni is szeret, viszont abból nem hinném, hogy ennyi pénzért találok bármi jót. Tabletezni és konzolon játszani is szeret, illetve nemrég a Pokemon sorozat tetszett meg neki.
Van valakinek ötlete, hogy mit tudnék neki adni karácsonyra?
A legó mindig jó szerintem.
Mindenesetre a tabletezéstől meg a konzoltól inkább tartsd őt távol, amíg csak lehet.
Én ezek közül mindenképp a LEGO-t ajánlanám! Személy szerint 6 évesen én is annak örültem a legjobban.(Főleg a CITY szetteket szerettem) :)
Igaz, 2-3000Ft az tényleg nem sok, ennyiért nem lesz túl nagy a választék, de én már futottam bele szettekbe ilyen árkategóriában.
Feltételezem, hogy nincs Nintendo 3DS-e vagy Switch-e, ezért a Pokémon videójátékok felejtősek. (Főleg, hogy azok jóval 10 000Ft fölött kezdődnek) Plüssök, illetve egyéb hasonló merchandise terén pedig nincs sok tapasztalatom.
Ha esetleg hosszútávon gondolkodunk, akkor
A LEGO meglehetősen időtálló. A több-tíz évvel ezelőtt kiadott szettek is teljesen kompatibilisek a maiakkal. Az árát is viszonylag jól megőrzi és nemkevés felnőtt is aktívan LEGO-zik (Ők 'AFOL'-nak hívják magukat)
Szóval netalántán még az is elòfordulhat, hogy sokkal tovább fog játszani vele, mint mondjuk egy 'generic' játékkal...
Szóval szerintem a LEGO-val tudsz a legkevésbé melléfogni!
Bocs, azért írtam generic-et, ill. merchandise-t, mert hirtelen nem jutott eszembe a normális magyar megfelelőjük. Kövezzetek meg érte... :(
A topszotar.hu szerint:
- Merchandise: valamilyen esemény/film kapcsán árusított termék
- Generic: Általános
Magyarkártya, és kártyázz vele.
Esetleg belépő valahova. A fővárosi cirkusz pl. Néha dob ki 1000 ft körüli jegyet.
Sakktábla, a nagyobbik fiam enyi idősen kezdett érdeklődni a sakk iránt.
Könyv: Rumini , esetleg így neveld a sárkányodat vagy Geronimo.
Valamilyen kevésbé drága társas: dinó park, ha jól emléxem ilyemi áron van.
Ha kicsi még a lába, akkor léz alól vettem én is teljesen új korcsolyát, ami még jó lesz jövőre is. 29-32_ig.
Jobb minőségű peonza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!