Mit írjak még bele?
Figyelt kérdés
A szüleimnek karácsonyra egy olyan ajándékot találtam ki hogy egy beföttesüvegbe(természetesen kidiszítem) kis színes feclikre leírom miért is szeretem őket. Az lenne a neve hogy 365 indok amiért szeretlek titeket. Minden nap kihúznának egyett belőle. Na de ehez ugye 365 indok is kéne, már van 207 de már nem jut több az eszembe.Ha valakinek van ötlete szívesen várom2018. nov. 4. 18:37
1/2 anonim válasza:
Régi emlékeket felidèzhetnél. Nyaralás,emlékezetes mondatok. Mikor gyerekként féltek és megvigasztaltak biztinságban érezted magad,konkrét példákkal. Ha rossz voltál megbocsátottak stb. Dalszövegekből idézetek amikről eszedbe jutnak.
2/2 anonim válasza:
En is csinaltam mar ilyet baratomnak bar az csak 99 dolog volt elkezdtem azzal hogy mit szeretek benne aztan olyan 70nel megakadtam es utana olyanokat irtam amiket kozosen szoktunk csinalni vagy amit mashogy csinalunk mint a tobbiek es csak nekunk vicces. Ugy kezdtem ezeket hogy szeretem, amikor...
21l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!