Miért gondolják a férfiak hogy jó dolog szexi hálószobai ruhát ajándékozni egy nőnek?
Pont ellenkezőleg, nekem nem kell k.urvának öltözni ahhoz hogy dögösnek érezzem magam, úgyhogy megint csak elbuktál.
Sajnálom a csajt aki veled van. Neki biztos vannak önértékelési problémái ha így kell felöltöznie ahhoz hogy a pasija ránézzen.
Kérdező, nem mindenki tartja k.rvásnak a szexi fehérneműt, persze olyan is van... De nem mindenki tartja problémának, ha k.rvásan öltözik a saját hálószobájában a saját szeretőjének... K.rvásnak lenni a párunkkal és k.rvásnak lenni publikusan, ez két egészen különböző dolog.
Nem mintha én valaha is felvennék szexi fehérneműt, nem stílusom és a páromnak egyáltalán nem fontos, mit vesz le rólam. Szóval nem egyéni érintettség íratta velem a fentit, csupán megértem, ha valakinek sokat emel az ilyesmi. S még az egyik hozzászóló sem azt írta először, hogy nem dögös a kedvese, csak hogy szexi fehérneműben dögösebb. Ami elég természetes, minek is lenne annyi hűhő a ruházkodás, sőt smink körül, ha tök mindegy, hogyan nézünk ki épp?
Az önajándékozás nem feltétlenül gond, szépen leírták már a többiek, hogy ez nem zárja ki az örömokozást és hogy a nők sokszor teljesen idióta giccseket vesznek a fickónak, akinek ez teljesen értéktelen, sőt, a semmi is jobb. Nem mindenki ajándékoz jól, de van olyan szexi fehérnemű ajándék, ami tényleg örömet okoz a nőnek. S van olyan, amit fel nem venne, megértelek téged is, hogy van egy szint, ami neked már nem fér bele. Láttam már elég olyat, amit a fejéhez vágnék bárkinek... De vannak csinosak. S vannak nők, akik szívesen beöltöznek akár iskoláslánynak is a párjuknak, pedig abba is bele lehet kötni, de a hálószobai játékokba sok minden beleférhet.
Ki ilyen, ki olyan. Te is értsd meg, hogy van, akinek semmi baja nincs azzal, ami téged taszít.
Azt ne mond Kérdezô, hogy nem érzed magad szexibbnek egy csodacsipkében, mint egy nagymamabugyiban...
Nem mindenki ódzkodik a szép fehérneműktől, mint ahogy én sem.
Az màr màs kérdés, hogy pàrom úgyis leszedi rólam, aludni meg mindig meztelen alszunk.
De a hétköznapokban is jobban érzem magam egy vadiúj fehérneműben a ruha alatt.
34N
8
Egy férfi nem ül izzadsságfoltos alsóneműben egy kanapén, ez egy ... Az maximum egy hímnemű, ápolatlan disznó. Ahogyan sörrel a kanapén focit bálva gatyában sem férfias, hanem ... taszító.
De speciel az én férjem dögös alsóneműben és borostásan is. Mert nem ápolatlan, és nem iszik párszáz forintos alkoholt a kanapén, miközben tévét bámul.
Utolsó:
A szexi fehérnemű nem taszító. Az azonban tény, hogy egy ilyen ajándék a saját kedvét szolgálja egy férfinak.
Oké, ki hogy gondolja.
Lehet a kérdező akkor a szexuàlis segédeszközökről is azt gondolnà, hogy a férfi csak magàra gondol, holott az is mindkét fél örömét szolgàlja.
#13: Nem ez a két véglet létezik. Én sosem vennék fel mamabugyit, de semmivel nem érezném magam szexisebbnek egy csipkés csodában, mint a normál, olcsó, kényelmes, csipkétlen egyszerű bugyijaimban. Ha már extrát akarok, akkor felveszem a cicásat vagy a zsiráfosat :D Van ilyen ember is. Még változhatok, egyszer amúgyis tervezek venni valami szaténcsodát, a magam kedvére.
Nálunk csak a párom hord szexi alsóneműt a másik miatt, van egy csinos, szolidan hímzett fekete boxere, amit miattam vettünk meg, őt kicsit sem érdekli, mit hord, de a kedvemért itthon felveszi :D No az rossz ajándék lett volna neki, mivel az masszívan az én kedvemért van, bár nyilván akar tetszeni nekem, de az nekem egy ajándékhoz nem elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!