Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Miért gondolják a férfiak...

Miért gondolják a férfiak hogy jó dolog szexi hálószobai ruhát ajándékozni egy nőnek?

Figyelt kérdés
Még ha komoly párkapcsolaton belül is történik hacsak a nő nem jelezte hogy ez minden vágya, akkor úgy hangzik mintha a férfi csak magát akarná megajándékozni ezzel....Miért ?? Miért gondolják hogy ez jó?

2018. okt. 8. 17:35
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Pont ellenkezőleg, nekem nem kell k.urvának öltözni ahhoz hogy dögösnek érezzem magam, úgyhogy megint csak elbuktál.

Sajnálom a csajt aki veled van. Neki biztos vannak önértékelési problémái ha így kell felöltöznie ahhoz hogy a pasija ránézzen.

2018. okt. 10. 22:31
 12/16 anonim ***** válasza:

Kérdező, nem mindenki tartja k.rvásnak a szexi fehérneműt, persze olyan is van... De nem mindenki tartja problémának, ha k.rvásan öltözik a saját hálószobájában a saját szeretőjének... K.rvásnak lenni a párunkkal és k.rvásnak lenni publikusan, ez két egészen különböző dolog.

Nem mintha én valaha is felvennék szexi fehérneműt, nem stílusom és a páromnak egyáltalán nem fontos, mit vesz le rólam. Szóval nem egyéni érintettség íratta velem a fentit, csupán megértem, ha valakinek sokat emel az ilyesmi. S még az egyik hozzászóló sem azt írta először, hogy nem dögös a kedvese, csak hogy szexi fehérneműben dögösebb. Ami elég természetes, minek is lenne annyi hűhő a ruházkodás, sőt smink körül, ha tök mindegy, hogyan nézünk ki épp?

Az önajándékozás nem feltétlenül gond, szépen leírták már a többiek, hogy ez nem zárja ki az örömokozást és hogy a nők sokszor teljesen idióta giccseket vesznek a fickónak, akinek ez teljesen értéktelen, sőt, a semmi is jobb. Nem mindenki ajándékoz jól, de van olyan szexi fehérnemű ajándék, ami tényleg örömet okoz a nőnek. S van olyan, amit fel nem venne, megértelek téged is, hogy van egy szint, ami neked már nem fér bele. Láttam már elég olyat, amit a fejéhez vágnék bárkinek... De vannak csinosak. S vannak nők, akik szívesen beöltöznek akár iskoláslánynak is a párjuknak, pedig abba is bele lehet kötni, de a hálószobai játékokba sok minden beleférhet.

Ki ilyen, ki olyan. Te is értsd meg, hogy van, akinek semmi baja nincs azzal, ami téged taszít.

2018. okt. 11. 14:06
 13/16 anonim ***** válasza:

Azt ne mond Kérdezô, hogy nem érzed magad szexibbnek egy csodacsipkében, mint egy nagymamabugyiban...

Nem mindenki ódzkodik a szép fehérneműktől, mint ahogy én sem.

Az màr màs kérdés, hogy pàrom úgyis leszedi rólam, aludni meg mindig meztelen alszunk.

De a hétköznapokban is jobban érzem magam egy vadiúj fehérneműben a ruha alatt.

34N

2018. okt. 11. 16:05
 14/16 anonim ***** válasza:

8

Egy férfi nem ül izzadsságfoltos alsóneműben egy kanapén, ez egy ... Az maximum egy hímnemű, ápolatlan disznó. Ahogyan sörrel a kanapén focit bálva gatyában sem férfias, hanem ... taszító.

De speciel az én férjem dögös alsóneműben és borostásan is. Mert nem ápolatlan, és nem iszik párszáz forintos alkoholt a kanapén, miközben tévét bámul.

Utolsó:

A szexi fehérnemű nem taszító. Az azonban tény, hogy egy ilyen ajándék a saját kedvét szolgálja egy férfinak.

2018. okt. 11. 16:15
 15/16 anonim ***** válasza:
43%

Oké, ki hogy gondolja.

Lehet a kérdező akkor a szexuàlis segédeszközökről is azt gondolnà, hogy a férfi csak magàra gondol, holott az is mindkét fél örömét szolgàlja.

2018. okt. 11. 16:22
 16/16 anonim ***** válasza:

#13: Nem ez a két véglet létezik. Én sosem vennék fel mamabugyit, de semmivel nem érezném magam szexisebbnek egy csipkés csodában, mint a normál, olcsó, kényelmes, csipkétlen egyszerű bugyijaimban. Ha már extrát akarok, akkor felveszem a cicásat vagy a zsiráfosat :D Van ilyen ember is. Még változhatok, egyszer amúgyis tervezek venni valami szaténcsodát, a magam kedvére.

Nálunk csak a párom hord szexi alsóneműt a másik miatt, van egy csinos, szolidan hímzett fekete boxere, amit miattam vettünk meg, őt kicsit sem érdekli, mit hord, de a kedvemért itthon felveszi :D No az rossz ajándék lett volna neki, mivel az masszívan az én kedvemért van, bár nyilván akar tetszeni nekem, de az nekem egy ajándékhoz nem elég.

2018. okt. 11. 23:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!