Utazunk Angliaba es vettunk nekik ajandekokat. Jok lesznek?
A parom baratjanak a csaladjahoz megyunk. 14 eve koltoztek ki es vendegul latnak minket 4 napra amig megnezzuk a varost meg hat veluk is leszunk sok idot.
Kerdeztuk a parom haverjat hogy mit vigyunk a szuleinek ajandekba es annyit mondott hogy paprikat meg fokhagymaport. De mi ugy gondoltuk csinalunk csomagot magyar termekekbol amikhez ritkan juthatnak hozza..
Ezek lennenek..
Jok?
21/L
Ha repülővel jöttök ki Angliába, akkor a túró rudinak sem lesz semmi baja. Nekem amikor jönnek látogatóba mindig hoznak túró rudit. Pedig én Londontül több mint 2 óra autóút távolságra lakom.
Nem voltam bunkó az első hozzászólásommal sem, mert írtam, hogy jó ajándék. Csak leírtam, hogy ma már bárhol is élünk Angliában van rá lehetőség magyar termékekre. Én pl minden karácsony előtt rendelek hurkát, kolbászt egy olyan magyar bolttól akik kint vannak, és szállítanak is. Az ajándék jó. Én személy szerint csak a kakaóport nem kérném, mert itt kint sokkal finomabbak vannak elfogadható árért.
Még valamit. Tokaji aszút vagy uniqumot is feladandó bőröndbe tedd, de jól csomagold be, és tedd ruhák közé. Védd meg az esetleges töréstől. A bőröndöket nem kímélik, dobálni fogják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!