A párom jövő hónapban lesz 26 éves, ajándék ötletek?
Figyelt kérdés
2018. jan. 14. 18:17
1/19 anonim válasza:
A részletes infó alapján, amit elárultál (érdeklődési kör, mióta vagytok együtt, nem stb.): bármit.
2/19 Zoli780806 válasza:
NYilván fogunk tudni adni, hisz azt se tudjuk milyen nemű, mi az érdelődési köre, hobbija.....
Vegyél neki egy sajtreszelőt!
3/19 anonim válasza:
Ha férfi akkor szexet neki, ha meg nő akkor jeggyűrűt
4/19 A kérdező kommentje:
26 éves férfi. Én jóval fiatalabb vagyok. Augusztus óta vagyunk együtt.
2018. jan. 14. 22:30
5/19 A kérdező kommentje:
Kamionsofőr. A kocsiját szereti építgetni, már ha van ideje.
2018. jan. 14. 22:31
6/19 anonim válasza:
Na de csak van más is ami érdekli, amit szeret?
7/19 A kérdező kommentje:
Úgy nagyon nincs semmi, de tényleg
2018. jan. 15. 08:50
8/19 anonim válasza:
Valami dísz, ketyere, amit kitehet a kamionban. Pl. sokan szeretik a feliratos rendszámtáblának kinéző valamiket. Pl. a neve, beceneve, vagy valami vicces felirat.
9/19 A kérdező kommentje:
Legjobb barátjától most kapta karácsonyra :( pedig én is erre gobdoltam
2018. jan. 15. 14:05
10/19 anonim válasza:
De utálom az ilyen, olyan feltétlen giccseket. Mint például a szivecskés bögre vagy párna.
Engem a világból ki lehetne üldözni vele.
Én mindig azt mondtam hogy a nőnek egy csokor virágot, a férfinak meg egy üveg piát lehet adni.
Ezzel nem lehet mellé lőni, még ha nem szereti is a piát , majd lesz egyszer egy társaság és azzal megtudja kinálni őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!