Olyan felnőtt férfinak, aki szeret olvasni, szerintetek egy kézzel készített könyvjelző jó ajándék?
Én kaptam egyszer ilyet (felnőttől). Szeretek olvasni, de sosem használom, mert a sima keménypapír könyvjelzőket szeretem, ez meg ugye belül karton, kívül elöl-hátul anyag, azon egyenletlen hímzés, és egy vékonyabb vagy gyengébb papírból készített könyvön nyomot is hagy, ha összecsukom.
Persze vannak, akik örülnének egy ilyen ajándéknak.
Hát... ahogy az előzők, én sem használok spec könyvjelzőt. Beteszek egy postit-et, tollat, a könyv "beépített" könyvjelzőjét, vagy a borító belső felét hajtom oda.
Kedves gondolat, de szerintem nem a legjobb ajándék. Nem a kézzel készített ajándékról van szó, hanem, hogy amit kitaláltál az nem épp a legpraktikusabb.
HA tényleg tetsazene neki, HA tényleg örülne, akkor sem biztos, hogy használná, a vastagsága miatt.
Ha félti könyvét/könyvet, vékony könyvjelzőt használ a könyv gerincének védelmében.
Ebben az esetbei is jól mutatna a könyvespocra tűzött, igényesen hímzett könyvjelző.
A kérdésekre válaszolva: A viszonyunk valahol a szakmai és a baráti között van. Az ajándékozás inkább jelképes szokott lenni, ezért nem gondolkoztam könyvben, és tudom, hogy ő használ könyvjelzőt.
Köszönöm a válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!