Kislányom nagyon szeretne slimeot amit a videósok csinálnak ragacsot. Csináltatok már? Tényleg olyan nyúlós puffogó lesz?
Figyelt kérdés
Annyi recept van, nem tudom mi lenne a jó megoldás2018. jan. 3. 14:03
1/12 anonim válasza:
próbáltam, nem sikerült. vegyél boltit.
2/12 anonim válasza:
Szia! Mi kipróbáltuk a videó alapján, nekünk sikerült! Próbáld meg! 😊
3/12 anonim válasza:
Mi is próbáltuk de nem sikerült cserében jó nagy kupi lett☺
4/12 A kérdező kommentje:
Most próbáltuk 2x is, jó nagy csalódás
Nebuló ragasztó, borotvahab, akrill festék, kontaklencse folyadék nem sikerült.
Ugyan ez kontaklencse folyadék nélkül, mosószerrel. Sikertelen :(
Kínaiban vettem neki slimeot de ezt olyan mint a gyurma nem nyúlik nem puffog :(
Boraxot kerestem 3 gyógyszertár sem adott ki.
2018. jan. 3. 16:53
5/12 anonim válasza:
Nekünk sikerült! Az egész lelke a bórax! Illetve másképp reagál az akril festékre is, miért tettél bele kontaklencse folyadékot?
6/12 anonim válasza:
A ragasztó, borotvahab, folyékony MOSÓSZER (nem oblito) az jó lesz, mindig ilyet csinálok.
Akril festék teszi tönkre. Ne tegyetek bele!!! Ételszinezék a jó.
Sok sikert.
8/12 A kérdező kommentje:
Boraxot senki sem adott, azt mondták a gyógyszertárakban veszélyes. Erdélyi mónika videóiban volt kontaklencse folyadék borax helyett.
2018. jan. 3. 23:27
9/12 anonim válasza:
Borát ne is legyen! Tényleg veszélyes anyag!
Főleg a gyerekeknek, akik elfelejtenek kezet mosni utána. Probálkozatok, valamit elrontottok, ha nem jön össze.
10/12 anonim válasza:
Mi a boraxot szódabikarbónával helyettesítettük, úgy sikerült kb. 3. Alkalomra. Szerintem macerás csinálni, ami sikerül is, eléggé ragad. A borotvahaboshoz nagyon kevés habot tettünk, úgy sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!