11-12 éves csajok! Minek örülnétek karácsonyi ajándéknak?
Figyelt kérdés
2017. dec. 14. 17:23
2/5 anonim válasza:
Könyveknek.Emlékszem 12 évesen karácsonyra a szent johanna gimi részeit kaptam,nagyon örültem. Most vagyok 14,de idén is könyvekkel "lepnek meg". :) Bár nem tudom,nem ismerek túl sok olvasó 11-12 évest. Tudod,az "nem menő". Sok sikert.:)
3/5 anonim válasza:
Én most boxkesztyűnek.
Tavaly kiskutyát kértem/kaptam.
Előtte kézműves szettet és távirányítós autót kaptam.
11/L
4/5 anonim válasza:
én iphone X-et kértem, de ha legalább egy iphone 8 plus nem lesz a fa alatt, akkor kicsapom a hisztit 13/L
5/5 anonim válasza:
Könyv, ruha, valami szép toll/táska/tolltartó, fülhallgató, fejhallgató, bluethootos hangszóró (ha szeret zenét hallgatni), parfüm, ha szereti a kreatív dolgokat akkor pl. varrókészlet, vagy festő tábla ecsetekkel és festékkel vagy valami profibb rajzfelszerelés, különlegesebb Pen Drive (pl. ha szereti az állatokat akkor egy kutyás: [link] , ha szeret énekelni, akkor karaoké készlet, gitár, szintetizátor, hegedű, digitális képkeret, ha szeret sportolni: korcsolya, síléc, tornacipő, egy pár kesztyű, zokni, bundás nyuszika papucs, kislányos törölköző minden mellé mehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!