1/9 anonim válasza:
Kaját :D Amúgy attól függ mi az érdeklődési köre. Ha pl csajos csaj akkor hajkefét vagy szájfényt, ha szeret olvasni egy jó könyvet, ha mondjuk otaku akkor valami animés plüssöt, esetleg ha egy videósért vagy egy zenészért/együttesért van oda, akkor egy olyan pólót amin rajta van a logo stb...
2/9 A kérdező kommentje:
Hát inkább vegyes azaz van amikor sportcipős kedve van és inkább sportoan öltözködik,de van amikor csajosan és szájfény, smink minden van rajta.
2017. dec. 2. 20:26
3/9 anonim válasza:
Nyaklánc, medál, gyűrű, fülbevaló, mobildísz,
Körömlakk, rúzs, szájfény, csillám,
Csajos jegyzetfüzet mintás lapokkal,
4/9 anonim válasza:
Nem mindegy hogy kije vagy a lánynak és mennyit szánsz rá.
5/9 A kérdező kommentje:
Bocsi, tényleg igazad van. 5000-10000Ft között költenék rá. Igazából nem karácson
2017. dec. 3. 07:58
6/9 A kérdező kommentje:
Igazából nem karácsonyra hanem most lesz a születésnapja.
Nem az én lányom
2017. dec. 3. 07:58
7/9 anonim válasza:
Szia! Szerintem a Clair’s-ben nézz körül, mondjuk lehet ott inkabb kisebb dolgokat találsz, de abból egy csomagot össze lehet állítani :) esetleg valami cukorkat mellé :)
8/9 anonim válasza:
Bluetooth hangszórót: vannak csajosabbak.
Poower bankot, ha szeret mobilozni, mindig jól jön egy kis plussz energia.
9/9 anonim válasza:
Ékszert.
Ma is őrzöm a bátyámtól kapott egy szem igazgyöngyöt. Sokat jelent nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!