Mit adjak internetes barátnőmnek?
Figyelt kérdés
Szooval nyaron talalkoztunk egyszer. Mindkettonknek szulinapja volt... En nem keszultem semmivel, mivel neki nyar elejen volt es teljesen kiment a fejembol, o meg hozott nagyon aranyos ajandekokat nekem. Ugyhoogy meghivtam mozizni, de azert az megsem olyan ajandek, mint amit o adott, kb lastminute volt...
Megint fog hozzank jonni (teli szunetben), es szeretnek venni neki valamit mar karacsonyi ajandekkent meg hogy talalkozunk ugye.
Amit szeret:
Zongorazas, biologia, ruzs, csokik
Nem nagyon sminkeli magat, max ruzs es szempillaspiral... Szoval arra gondoltam, hogy veszek neki valami ruzst, csokikat de meg emelle akarok venni valamiiit.
Valami jo otletek a fentiekkel kapcsolatban?
2017. nov. 29. 01:04
1/4 anonim válasza:
2/4 Unikornispata válasza:
Kínai boltokban vannak szép dobozok,amikbe most ajándékot lehet tenni,aztán meg tárolóként megtarthatja az ember.Keress egy ilyent,tegyél bele egy nude meg egy élénk rúzst,karácsonyi mécsest,állatos könyvjelzőt is készíthetsz,meg beledobhatsz egy csomag fincsi szálas teát,egy finom csokit,meg két belépőjegyet vhova. Ez bőven elég,ugyanakkor nagy részét olcsón be tudod szerezni.
3/4 anonim válasza:
Én nagyon tré vagyok ajándékok terén, én mindig egy baszott komoly bulival adtam az ajándékaim, igy a fos ajándékok mindig kompenzálva lettek. De én azt tudom neked mondani barátom, hogy ne halmozd az ajándékokat, vegyél egy valamit ami szerinted a legjobb lenne. Mert hatúl sokmindent veszel azzal azt sugalod, hogy fogalmad nem volt, hogy mit kéne ajándékoznod ezért mindenből veszel, csinálsz valamit, hogy valamelyiket biztos eltaláld
4/4 Unikornispata válasza:
De tényleg nem tudta,mit adjon :D Szerintem kedves dolog több aprósággal készülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!