Mit tudnék venni az ellenségemnek karácsonyra? (őt húztam)
Sziasztok. Ma karácsonyi húzás volt az iskolába, én az egyik nem igen kedves osztálytársam húztam. Ő az a tipikus tökéletes lány, szőke hosszú haj, szép arc, kék szem, nagy segg (már bocsi), minden fiú oda van érte. Imádja a pink színt, egyszóval az ellentétem :D igazából soha sem jöttünk ki jól, nagyon beképzelt.(félreértés ne essék, nem vagyok rá féltékeny. Soha se szeretnék olyan lenni, mint ő) Amit tudni kell róla:
13 éves
Imádja a pinket
A körömlakkokat
Anett és ancsát. (azt hiszem ők videósok)
300dinár a határ, ami forintba átszámítva kb.800ft.
Fingópárna rózsaszínben, 760 Ft
A leírtak alapján a rózsaszín körömlakk (szett) elég kézenfekvőnek tűnik.
Ha nem akarsz rendes ajándékot venni, inkább cseréld el a nevet. Valamelyik fiú biztosan örülne neki, ha őt lephetné meg.
Ezért utálom az ilyen idióta karácsonyi húzós játékokat...
Minden ilyen alkalommal kidolgozói a belem, megpróbálom a legszemélyesebb és legszebb ajándékot adni még azoknak a személyeknek is, akiket annyira nem kedvelek.... az én szememet pedig kiszúrják egy tábla béna Milka csokival, de volt már különösen megalázó ajándékozásokban is részem. 😕
A lényeg: Rendelj neki pl. egy Anett-Ancsás tolltartót. Ha van pink színben, az a legtökéletesebb választás. Én a Media Markt-ban is láttam, bár nem tudom, hogy az van-e nálatok (úgy vettem ki, hogy délvidékiek vagytok).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!