Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Segitseteek! Van valakinek...

Segitseteek! Van valakinek valami ajandek otlete? (Fiunak)

Figyelt kérdés
Baratomnak lesz a 20. Szulinapja es hat nem igazan tudom mit vegyek neki. Auto b*zi, elsosorban vw 3as golf a best. Haverja mondta hogy csinaltassak neki valami vws polot vagy pulcsit de en is polot kaptam tole nemreg es azt ugy benanak tartom hogy en is azt adjak neki. Gondoltam meg wellnessre de oszinten nem igazan szeretnek horrort fizetni mert utana nemsokara karacsony es oda is kell aji. Szoval inkabb valami frappans de olcsobb dolgot szeretnek. Nem vagyok egy kezmuves zseni de ha van valakinek valami jo kis csinald magad otlete azt is meghallgatom. Nemreg “100dolog amit szeretek benned” homemade ajit kapott szoval az kilove. Kerlek valakinek valami otlet?
2017. nov. 13. 17:25
 1/1 anonim ***** válasza:

Akkor esetleg egyedi óra(háttérben a golf),bögre,naptár,óra,párna.

Ha van golfról szóló könyv,akkor azt.

Esetleg bérelj ki neki egy golf 3-mat és azzal menjetek el mondjuk színházba,vagy valahova.

2017. nov. 13. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!