Milyen ajándékot válasszak fiúnak Mikulásra?
Én csak arra értettem hogy minek egy osztálytársank ilyet venni? Lehet találna a kérdező 1000 Ft-ért is. Csak minek? Mert szerintem az a fiú se venne nyaklánc készletet a kérdezőnek fordított esetben.
Legalábbis szerintem. :D Én előbb vennék valami csokit meg virgácsot mint törölközőt meg ilyeneket.
Nem adtak meg értékhatárt?! Öreg hiba. Fura az is, hogy Mikulásra húztok, miért nem Karácsonyra? A mikulásos ajándéklista elég kötött, hiszen az egy hagyomány, amibe az édességek, gyümölcsök és virgács tartozik. Normálisan ezt várja az ember a Mikulástól. Ezt kiegészítheted egy saját készítményű Mikulás zsákkal vagy az egészet beleteheted egy piros zokniba.
Vagy ha mégis karácsonyról lenne szó, rendelj neki egy jópofa indigópólót, pl. ezt a grafikát: [link] Egy barátunknak rendeltük ezt és brutál sikere van, mindenki nekiáll "megfejteni", szóval igazi társasági program a póló. Mondjuk ez 3300 Ft, meg postaköltség, ha nem sikerül megdumálnod velük, hogy a lakhelyeden vásározzanak.
Fogalmam sincs, hogy tudtam ezt a kategóriát jelölni xdd. már elküldtem a kérdést mire észre vettem, úgyhogy bocsi! :D
Amúgy köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!