Szeretnek magamnak venni valami szemelyeset, csak magamnak, milyen otleteitek vannak?
Figyelt kérdés
17 eves fiu vagyok, nyari melobol megmaradt 50.000 forintom, es elszeretnem kolteni valamire
valamire ami csak az enyem, ilyen szemelyes es nem ruhara gondolok
en egy markas orara gondoltam, kivancsi lennek meg milyen otleteket tudnatok adni
elore is koszi
2017. okt. 25. 21:33
1/7 anonim válasza:
Ha te nem tudod hogy magadnak mit vegyél, akkor mi honnan tudjuk? Te ismered magad a legjobban..
2/7 anonim válasza:
Ha "muszáj" elköltened, vegyél egy Seiko-t.
3/7 anonim válasza:
Én most egy könyvet fogok venni magamnak.
4/7 anonim válasza:
Ne költsd el jól fog még jönni hidd el. 10.000ért már vannak tök jo órák de a helyedben hagynék legalább 25.000öt még későbbre
5/7 anonim válasza:
4-esnek igaza van. Nem muszáj elkölteni mind az 50 ezret, vegyél órát, ha az a vágyad, de ha már gürcöltél nyáron, ne herdáld el az összeset, jól jöhet az még bármikor jövő nyárig.
7/7 Fahéj Bertalan válasza:
te tényleg feltetted ezt a kérdést? kokaint
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!