Mit vennétek egy 5 hónapos babának karácsonyra?
Figyelt kérdés
Karácsonykor 5 hónapos lesz a kisfiam és mivel első baba nagyon tanácstalan vagyok az ajándékokkal kapcsolatban. Ti mit vennétek egy ilyen korú kicsinek?2017. okt. 19. 22:06
1/9 anonim válasza:
Én egy kis játékot vennék neki vagy plüsst amit meg tud fogni és játszani vele, vagy egy zenélős könyvet, valami zenélős játékot, egy plüsst ami beszél, ilyenek ugrottak be elsőre.
2/9 anonim válasza:
Csörgő csattogó játékot. :D
Bár lehet hamar az idegeidre menne vele. :D
3/9 anonim válasza:
5 hónapos gyerek még azt sem fogja fel, hogy mi az a karácsony. Így neki teljesen mindegy mit kap. Ezért vegyél olyat amire szükség is van. Felesleges agyalni rajta mert neki édes mindegy, hogy pár száz forintos csörgővel vagy több ezer forintos autóval leped meg. Még picike.
Ja, és tapasztalatból mondom.
4/9 anonim válasza:
Mi ilyent vettünk az unokának
5/9 A kérdező kommentje:
Köszi!:)
2017. okt. 20. 08:55
6/9 anonim válasza:
Mivel ő se a karácsonyt, se az ajándékozást nem fogja még felfogni, ezért olyat vennék, ami nekem tetszik, és amire szerintem szüksége van :)
7/9 anonim válasza:
Kár ezen stresszelni 5 hónaposan azt se tudtam hol vagyok.
8/9 A kérdező kommentje:
Utolsó..hiába de mégiscsak a saját gyerekem és nyilván venni kell neki karácsonyra valamit szerintem minden normális családban ez természetes.
2017. okt. 22. 20:02
9/9 anonim válasza:
Te vagy az anyja, neked kell(ene) tudnod mi az ami nincs de jo lenne ha lenne. Elso baba ez oke, na de attol meg te ismered legjobban...nyilvan 5 honapos meg semmit nem erzekel a hangokon-tapintason kivul tehat kb. barmit vehetsz neki ami csorog-zorog. Elmesz egy bababoltba es ezer ilyen babajatek van...az anyjakent pedig el kell tudnod donteni hogy melyiket vidd haza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!