Mit adnátok ajándékba egy 20/L-nak aki szeret rajzolni és a kézimunkázást?
Figyelt kérdés
2017. okt. 15. 21:39
11/17 anonim válasza:
12/17 anonim válasza:
A horgolás nagyon divatos újabban.
Antikváriumban keresnék régi horgolás mintákat tartalmazó könyvet, különböző horgolótűket, és horgolócérnát.
Mindezt beletenném egy szép kézimunka kosárba.
13/17 anonim válasza:
Az horgolófonál és ilyen könyvek nem sak antikváriumban vannak. 0-0'
15/17 Laylah válasza:
Valami ilyesmit esetleg? Én egy helyi (angol kisvárosi) művészellátóban találtam hasonlót, csak sokkal nagyobb, viszont nincsenek is benne pasztellkréták, csak színes ceruzák meg vagy 20 korong vízfesték. Mellé vettem egy fém dobozos, 6 darabos ceruzakészletet, és így lényegében teljes felszerelésem van, bármit rajzolnék. :)
16/17 Laylah válasza:
Ja, az lemaradt, hogy én 10 fontért vettem, az nagyjából 3500 ft, tehát nem is volt drága. :)
17/17 anonim válasza:
Nem túl feltűnően kérdezd meg, minek örülne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!