Mamám 70. születésnapjára milyen ajándékot adjak?
Figyelt kérdés
Pénteken lesz mamám 70 éves, viszont eddig nem foglalkoztam az ajándék kérdéssel. Ilyenkor amikor sürgősen kellene, semmi nem jut eszembe :(
Szóval bármilyen ötletetek van, szívesen hallgatom. :)
2017. szept. 19. 23:09
1/3 anonim válasza:
Virág, torta, csoki. Egy kép a családról szépen bekeretezve. De ha nem ismered a mamádat, én sem tudok többet segíteni.
2/3 anonim válasza:
Én is valami fotós ajándékot választanék, pl. fotóalbum több képpel, vagy családi fotó bekeretezve, vagy színváltós teás bögre, amin megjelenik a családi fotó mikor forró ital kerül bele.
3/3 anonim válasza:
Ha szeret olvasni, akkor egy jó könyvet, ha az édességet és a virágot szereti, akkor azt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!