Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Graffitis srácnak mi a legjobb...

Graffitis srácnak mi a legjobb ajándék?

Figyelt kérdés

Sziasztok, ha van köztetek writer akkor most hozzád/hozzátok fordulnék segitségért:D

A barátomnak nemsoká szülinapja, és nemtudom mivel ajándékozzam meg. Gondolkodtam hogy festek neki valamit de én ott még nemtartok hogy egy ilyen ajándékot adjak neki.(magyarul nemtudok még fújni) Ti graffesek minek örülnétek a legjobban? Vagy lányok akiknek szintén firkász a barátja, ti mivel ajándékozzátok meg őket?

Szeretném ha a fújáshoz lenne köze, mivel nagy álma neki hogy majd egyszer toyból king lesz.

Gondolkodtam azon is hogy esetleg egy limited edition mtn kannát és egy mtn pulcsit adnék. De nemtudom, az ajándékozás mindig nagy dilemma volt nálam:D

Ha tudsz segíteni azt nagyon megköszönném.

18/L

2017. aug. 29. 07:54
1 2
 11/16 anonim válasza:
100%

Szia!

Ez a legjobb: "nagy álma neki hogy majd egyszer toyból king lesz"

Azért nehéz a kérdés, mert bármit adsz neki, ami a greffel kapcsolatos, azzal kb. az illegális ténykedését támogatod.

De adhatsz neki vázlatfüzetet meg sok, nem alkoholos filcet, hogy rajzolgasson, gyakorolgasson papírra. Ha kannát adsz, valószínűleg nem legál helyre fogja elfújni, és szerintem Neked se kell a para, hogy jaj éppen mikor és hol kapják el a rendőrök vagy a civilek...

Tulajdonképpen olyasvalamit vegyél neki, amivel nem tud kárt okozni másoknak. Én évek óta mindig filceket kapok rajzoláshoz karácsonyra, szülinapra, ilyesmi. Legjobb.

2017. aug. 30. 11:57
 12/16 anonim ***** válasza:
79%
Kérd el a télikabátját vagy az öltönyét és valami feltűnő színű lemoshatatlan festékkel tegyél rá néhány taget. Szép emlék lenne tőled, arról nem is beszélve, hogy te is kiélhetnéd művészi hajlamaidat.
2017. aug. 30. 13:39
 13/16 anonim ***** válasza:
Azt reméltem, hogy erre kijelölt helyen fest, de látom mindketten parasztok vagytok. Ráadásul még szerinted is csak toy...undorító a barátod, senkit sem érdekel a buborék betűs írása, sem a tag amit gondolom mindenhol ott hagy.
2017. szept. 1. 09:59
 14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm az ötleteket:)!
2017. szept. 1. 20:15
 15/16 anonim válasza:
Szia. Én lány vagyok és a barátom rajzol, én graffitizek. Kipróbálta ő is de nem igazán jön be neki. Én a legjobban festéknek örülnék. Szóval vegyél neki festéket. Bárilyen jó. A pulcsit pedig nem ajánlanám, eléggé feltűnő lenne
2017. okt. 14. 21:30
 16/16 anonim ***** válasza:
Észt, bár neked sem sok van, ha egy ilyennel szóbaállsz!
2018. okt. 2. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!