Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Szerintetek is gáz tovább...

Szerintetek is gáz tovább adni az ajándékot?

Figyelt kérdés
Nem éppen aktuális téma, de zavar: karácsonyi húzásnál a csajnak vettem egy fülbevaló készletet (18 pár) majdnem 4000 forintért. Különböző állatos fülbevalók voltak. A csaj az egyik pár fülbevalót egy srácnak adta (van a fülében lyuk), mert a srác tetszett neki. Majdnem mindig az van a fülében, és tök gázul érzem magam...
2017. júl. 5. 16:01
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Nos, én s szoktam továbbadni ajándékokat, akár továbbajándékozni, akár "kereskedni" velük ismerősök között, de vigyázva, úgy hogy aki adta, ne tudja meg.

A helyzet az, hogy értem, hogy ez rosszul esne nekik, ahogy neked is rosszul esik, de nézd a másik oldalról. Ha te kapnál valami olyat, amit úgysem használsz/fogyasztasz el, akkor igyekeznél megszabadulni tőle, nem? Legalábbis én szeretem ha az ilyen "hasznos holmik" felhalmozódnak.

2017. júl. 5. 16:23
 2/14 anonim válasza:
100%
Nézd úgy a helyzetet, hogy remek ajándékot adtál, hiszen a lány meg tudta lepni vele azt, aki tetszik neki.
2017. júl. 5. 17:08
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Most mit vagy ezen oda? Gondolom, gyerek, max kistinédzser vagy, én ennyi idősen a lelkemet is odaadtam volna a "szerelmemért", nemhogy holmi ékszert (főleg ha netán nem is tetszik és csak udvariasságból fogadtam el).

Egyébként nem kell egy osztálykarácsonyra egy általad alig ismert személynek ilyen drága ajándékot venni, mert ha mellélősz, az bukta.

Nem tetsző és/vagy használhatatlan ajándékok pedig nálunk is járnak kézről kézre, de ezen senki sem sértődik meg. Nem bunkóság, az lenne az, ha pl.egyszerűen kidobnád vagy hangosan megjegyzéseket tennél, hogy milyen vacak, milyen ócska stb.

2017. júl. 5. 17:30
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Mellesleg neked melyik esik jobban?

1.az ha az ajándékod az ajándékozott polcán porosodik a sarokban és soha elő sem veszi

2.továbbadja valakinek, akinek valóban tetszik és örömmel használja majd

2017. júl. 5. 17:32
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Azért az más, mikor adsz egy könyvet, kulcstartót, plüsst, bármit, és az illető tovább adja valakinek, mert neki nem kell és így legalább nem kell vennie semmit,

mint hogy 18 pár cuki fülbevalóból 1 darabot odaad egy srácnak, akiért odavan. Ez így szerintem nem gáz, én örülnék is neki. Nyilván olyat nem adna a srácnak, ami szerinte csúnya vagy béna, csak olyat, ami neki is fontos. Pont ez a lényege.

Úgysem tudná mint a 18 párat állandóan hordani, nekem összesen nincs annyi fülbevalóm... tényleg jobb lenne, ha egy dobozban vagy a polcon porosodnának az idők végezetéig ?

Ha az egész készletet tovább passzolta volna a vaterán, akkor gáz lenne, de itt most túlreagálod a helyzetet.

2017. júl. 5. 17:47
 6/14 A kérdező kommentje:
#3 értem, hogy neked ez semmit nem jelent, de akkor is rosszul esik... De amúgy a srác nem tudta, hogy ez egy tovább adott ajándék, a lány úgy tett, mintha direkt neki vette volna.
2017. júl. 5. 17:52
 7/14 anonim ***** válasza:

Attól még nyilván a szerelmének nem olyat dog adni, amit ki akart dobni.

Meg az mitől nem rosszabb neked, ha a cucc csak ott lenne az ajándékozottnál a sarokba dobva?

2017. júl. 5. 18:42
 8/14 anonim válasza:
Kérdező, te fiú vagy vagy lány? És össze akartál jönni a csajjal vagy pont a barátnőd az?
2017. júl. 5. 21:03
 9/14 A kérdező kommentje:
Lány, és nem, egyikükkel sem akartam :D
2017. júl. 5. 21:24
 10/14 anonim válasza:
Bevallom én is van amit tovább adok.Jobbára kozmetikai cikkeket,mert pl.sprayt,golyós dezeodort nem használok, csak sticket és abból is megvan melyik fajtát.Az idén is kaptam belőle rengeteget.Meg azt se szeretem ha halmozva állnak a testápolók,azokból is ami felesleg tovább ajándékozom,családban vagy baráti körben.Meg vannak olyan márkák,amiket nem használok-nem feltétlenül minőségtelenek,csak nem használom őket,de tudom kik azok akik örülnének ha aolyat kapnának ajándékba.Arra ügyelek,hogy ne olyannak adjam akitől kaptam :-)vagy aki ott volt az összejövetelen és netalán emlékezhet kitől mit kaptam.Általában olyan barátoknak,ismerősöknek ajándékozom tovább akik nem tartoznak uyganabba a baráti körbe azzal akitől kaptam.
2017. júl. 5. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!