Baratommal "egyen" pulcsit szeretnek venni van olyan oldal ami viszonylag olcso es jominosegu?
hát még ilyen hülyeséget. hány évesek vagytok?
így akarjátok a reklámozni, hogy együtt vagytok?
lehet azt hiszik majd az emberek, hogy testvérek vagytok és valamelyikőtök szellemi fogytos és azért fogjátok egymás kezét:)
inkább legyen egyforma ékszeretek pl.: gyűrű amibe gravíroztattok. az mindig emlékeztet.
vagy ha úgy barátod hogy haver akkor meg ne vegyetek egyen pulcsit mert az olyan kis bu...zis,
Csak tipp, de a pamutlabornál talán vannak pulcsik is, nem csak pólók. Ott egyedi mintát is csináltathatsz, bármilyen elképzelésben segítenek, de ha jól emlékszem van a keresőben "páros" opció is. :)
Megbízható oldal, és nagyon rendesek. Volt, hogy előre utaltam, és nem jött meg a rendelt póló. Már aggódtam kicsit, hogy átvernek (első rendelésem volt tőlük.) Felhívtam őket, nagyon rendes volt a nő, aki felvette. Elkeveredett valahogy a rendelés, mert a freemail-lel bajok voltak és nem érkeztek meg róla a visszaigazoló e-mailek. De azonnal sürgősre tette, és másnap már meg is érkezett. :)
Plusz én a minőséggel is meg vagyok elégedve, a minta tényleg tartós, a pólók kényelmesek, a színük is tartós. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!