Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Baratommal "egyen" pulcsit...

Baratommal "egyen" pulcsit szeretnek venni van olyan oldal ami viszonylag olcso es jominosegu?

Figyelt kérdés
Mindenhol csak polokat talalok, ahol pulcsit talaltam nagyon draga. Feliratos pulcsit szeretnek.

2017. júl. 2. 17:49
 1/4 anonim válasza:
100%
Online webáruházakban nézted? Amúgy csak ne ilyen 'queen' és 'king' -es hülyeséget. Azok annyira hülyén néznek ki szerintem....:D
2017. júl. 2. 18:58
 2/4 anonim válasza:
1-es válaszoló vagyok, elnézést nem olvastam el figyelmesen a kérdésed, ha csak nagyon drágán találsz akkor érdemes csináltatni.:D Az még olcsóbb is.:)Vagy akár a külföldi webáruházakat érdemes megnézni.
2017. júl. 2. 19:01
 3/4 anonim válasza:
63%

hát még ilyen hülyeséget. hány évesek vagytok?

így akarjátok a reklámozni, hogy együtt vagytok?

lehet azt hiszik majd az emberek, hogy testvérek vagytok és valamelyikőtök szellemi fogytos és azért fogjátok egymás kezét:)

inkább legyen egyforma ékszeretek pl.: gyűrű amibe gravíroztattok. az mindig emlékeztet.

vagy ha úgy barátod hogy haver akkor meg ne vegyetek egyen pulcsit mert az olyan kis bu...zis,

2017. júl. 3. 19:12
 4/4 anonim válasza:

Csak tipp, de a pamutlabornál talán vannak pulcsik is, nem csak pólók. Ott egyedi mintát is csináltathatsz, bármilyen elképzelésben segítenek, de ha jól emlékszem van a keresőben "páros" opció is. :)

Megbízható oldal, és nagyon rendesek. Volt, hogy előre utaltam, és nem jött meg a rendelt póló. Már aggódtam kicsit, hogy átvernek (első rendelésem volt tőlük.) Felhívtam őket, nagyon rendes volt a nő, aki felvette. Elkeveredett valahogy a rendelés, mert a freemail-lel bajok voltak és nem érkeztek meg róla a visszaigazoló e-mailek. De azonnal sürgősre tette, és másnap már meg is érkezett. :)

Plusz én a minőséggel is meg vagyok elégedve, a minta tényleg tartós, a pólók kényelmesek, a színük is tartós. :)

2017. júl. 4. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!