Mit adhatnék neki?
Figyelt kérdés
Az lenne a lényeg, hogy van egy lány, akivel több volt köztünk, mint barátság, jóban vagyunk. Jövőhéten megy Szlovákiába kirándulásra az osztályával, így szeretnék valamit adni neki, amire, ha ránéz, akkor legalább eszébe jutok. Valami nagyon jó ötlet kellene. Nagyon szépen köszönöm a segítségeket! 19/F, 17/L2017. jún. 1. 20:35
1/8 anonim válasza:
Valami kis kabalát. Akár kulcstartó, nyaklánc, plüssmaci:)
Miket szeretsz csinálni? Pl ha szereted a focit akkor add neki oda a mezedet, én elolvadnék tőle :D 16/L
2/8 A kérdező kommentje:
Fociztam régen, de sajna már nem, így ez az ötlet kilőve :( De nagyon szépen köszönöm a válaszodat! Ha esetleg még valami eszedbe jutna, szívesen veszem!
2017. jún. 1. 21:04
3/8 anonim válasza:
Mar nincs semmi, ne legy fas*, ne adj neki semmit ami miatt ragodhat a multon mert elba**od a kirandulasat
4/8 A kérdező kommentje:
Nem leszek az, de akkor is fog kapni valami. De köszi a válaszodat! :)
2017. jún. 1. 21:39
6/8 anonim válasza:
Szerintem ha adsz neki egy képet magadról, akkor ha ránéz valószinűleg te fogsz neki az eszébe jutni.Mondjuk ez érdekes ajándék lenne:D
7/8 A kérdező kommentje:
Hát meg valahogy túl egoista szerintem :D
2017. jún. 1. 23:34
8/8 anonim válasza:
Első vagyok
Bármit adhatsz neki ami veled kapcsolatos, mert arról eszébe jutsz:) a focis csak egy példa volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!