A Nagymamámnak saját készítésű ajándékkal készülök születésnapjára. Egy kitöltendő könyvecske lenne, milyen kérdéseket tegyek fel neki?
Ilyenekre gondoltam, hogy mik voltak az első emlékei, hogy emlékszik a szüleire - nagyszüleire, kedvenc ruhák, kedvenc háziállat, első autó, munkahelyei, hol, mikor és meddig dolgozott, esküvője - lakodalma, gyermekei születése Stb... Van valakinek még ötlete? :)
(Azt hiszem, tetszene neki az ajándék, mivel naplót is ír. Arról nem is beszélve, hogy egyszer - remélem, jó soká - visszakerülne hozzám és kedves emlék lenne.)
Köszönöm az eddigi válaszokat!!! :)
Hát, egyrészt neki is felidéződhetnek kedves emlékek, másrészt meg én is kicsit jobban megismerem ezáltal... Bár nagyon jó a kapcsolatunk és sok történetet elmesélt már, de tudjuk: Aszó elszáll, az írás megmarad. :)
Köszönöm, kedves Utolsó! Sajnálom. :(
Egyébként szülővel, párral, jó baráttal Stb... is el tudom képzelni a dolgot.
Hú, de jó ötlet!
lehetne még: kedvenc könyv, film, kedvenc gyerekkori emléke, vágyai, mi lett volna még szívesen, ha nem a (szakmája neve)-t választja. Mire a legbüszkébb az életében. Kedvenc vicce, legviccesebb sztori, ami vele történt. Mi az amit még szívesen megtanulna az életében?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!