Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Bár még 3 hónap van a 18....

Bár még 3 hónap van a 18. szülinapomig, a szüleim már most kérdezgetnek, hogy mit adjanak nekem (? )

Figyelt kérdés
Közösen szeretnének nekem valamilyen nagyobb ajándékot adni, de fogalmam sincs, mit kérjek. Ti mit kérnétek? És mit kaptatok 18. szülinapotokra? 17L
2017. márc. 7. 18:55
 1/1 anonim ***** válasza:

Attól függ, mennyi a rendelkezésre álló keret.

A kérdésfelvetésből nekem az jön le, h. nagyjából mindened megvan.

Lehet

- egy(-két) klassz holmi (ruházat),

- bőrdzseki,

- táska,

- cipő,

- tablet,

- laptop,

- fényképezőgép,

- családi kirándulás,

- néhány napos wellness,

- fitneszbérlet,

- sportruházat, -felszerelés (teniszütő, futócipő, pulzusmérő)

-tanfolyamra való 'beíratás' (gjm. vezetői, nyelv, pszichodráma, lakberendezés, stb.

- hobbikellék pl. varrógép,

- saját hangszer, ha játszol valamin,

- uszodabérlet,

- óra, ékszer - nyaklánc különlegesebb medállal (bár a drágább ékszer szerintem ilyen korban még korai),

- sétarepülés,

- pár napos városlátogatás (Párizs, Róma, Barcelona, stb.),

- fesztiválbelépő/-bérlet,

- színházjegy/-bérlet,

- nagyestélyi alkalmakra (azt még szerintem bőven lesz időd kinőni...).

Én húsz éve egy (komolyabb) bringát kértem.

Az unokatesóm azt, h. ha nem jut be államilag finanszírozott szakra, akkor szálljanak be a tandíjba.

A szomszéd lánynak nyitottak egy lakástakarékot, havonta 10 000 Ft-jával, és az első évi díjat odaadták.

Te minek örülnél?

2017. márc. 8. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!