Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Ti mit vettetek a baratotoknak?

Ti mit vettetek a baratotoknak?

Figyelt kérdés
Nem tudom mit illene venni 1,5eve ismerjuk egymast viszont 2honapja vagyunk egyutt. Nem tudom ilyen szokas e es ha igen mit?

2017. jan. 31. 17:25
 1/5 anonim válasza:

Jaaaj, amikor a párommal összejöttünk, akkor az elején mi is ünnepeltük a hónapfordulókat. :D

Én legelsőre bonbont vettem neki és egy Monstert, mert tudom, hogy imádja. Nem számítottam rá, de nagyon meghatódott, hogy kap tőlem ajándékot. :$ :D

2017. jan. 31. 17:28
 2/5 anonim válasza:

Egyszerű dolog is megteszi, pl egy közös vacsi, egy bonbon stb. Nem kell nagy dologra gondolni.

17/f

2017. jan. 31. 17:28
 3/5 anonim válasza:
Szerintem valami egyszerű dolog amit még is szeret. Megcsinálhatnád a kedvenc ételét, vagy hasonló.
2017. jan. 31. 17:43
 4/5 anonim válasza:

én vettem neki egy aranyos felcsatolhatos néger brét, remélem használja majd rajtam :D

17f

2017. jan. 31. 18:01
 5/5 anonim válasza:

Jajjjjj mi is ünnepeltük a legelején a hónapfordulókat a legelső barátommal, aztán mi is rájöttünk,hogy hülyeség.:'D

Hát, ha sütsz neki muffint vagy valami egyszerűbb sütit, amit szépen feldiszítesz, az kicsit személyesebb, mintha vennél neki egy csomag desszertet.:)

2017. jan. 31. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!