Február végén illik még szaloncukrot adni ajándékba?
Én tudom nagyon jól, hogy az üzletekben is eladják az előző évit, de az a külföldi, akinek adnám, nem biztos, hogy fogja. Nekem is eszembe jutna, hogy karácsonykor eszik, nekem meg most adja???
Illik még vagy sem? Ha igen, akkor miben? Nem akarom csak úgy a dísztasakba, amiben más is lesz, beleszórni, zacskóban meg nem valami elegáns...
Nem illik. Adjál neki más édességet, a szaloncukrot pedig edd meg te.
Mondjuk a külföldiek nem is ismerik a szaloncukrot. Szóval, ha ő is ilyen és nem itt él, akkor nyugodtan adhatod neki :)
Nekem van egy kedvenc szaloncukrom, annak mindig örülnék, szoktam is mondani, hogy kár hogy nem lehet kapni egész évben :) Én annak örülnék. De csak annak az egy fajtának.
Mivel egyrészt ez egy külföldi számára kuriózum, másrészt meg finom, szerintem adhatod nyugodtan. Főleg, ha nem csak ezt adod, és/vagy úgy adod oda, hogy ez milyen érdekes, magyar sajátosság, valószínűleg nem ismeri. Elmondod hozzá a lényegét, stb.
Szerintem nyugodtan, nincs ezzel semmi baj.
Speciel én most vettem magamnak még egy dobozzal, mert már olcsó, és imádom. :D
Én csak akkor adnám, ha tudom, hogy nagyon-nagyon szereti.
Mert egyébként olyan, hogy megmaradt karácsonyról egy kis szaloncukor és meg akarsz tőle szabadulni.
Egy németnek külföldi vagyok és nekem adhatsz. Nyamííí! :D
Amúgy mondd el a dolgot és hogy ilyenkorra még szokott maradni és ez ilyen magyar dolog és megkínálod, oszt jó napot.
Ha külföldi,akkor miért ne? Nem evett még ilyet szerintem..És semmi baja nincs, nem jár le december 27-én,ahogy vége karácsonynak:D
Elmondhatod persze,hogy karácsonyi hagyomány itthon.
De viszont itthoni barátnak szerintem nem illene szaloncukrot adni ilyenkor:D Meg itthoninak amúgy is béna ajándék.De külföldinek oké
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!