Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Február végén illik még...

Február végén illik még szaloncukrot adni ajándékba?

Figyelt kérdés

Én tudom nagyon jól, hogy az üzletekben is eladják az előző évit, de az a külföldi, akinek adnám, nem biztos, hogy fogja. Nekem is eszembe jutna, hogy karácsonykor eszik, nekem meg most adja???

Illik még vagy sem? Ha igen, akkor miben? Nem akarom csak úgy a dísztasakba, amiben más is lesz, beleszórni, zacskóban meg nem valami elegáns...

2017. jan. 11. 18:01
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem már nem illendő.
2017. jan. 11. 18:14
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem illik. Adjál neki más édességet, a szaloncukrot pedig edd meg te.

Mondjuk a külföldiek nem is ismerik a szaloncukrot. Szóval, ha ő is ilyen és nem itt él, akkor nyugodtan adhatod neki :)

Nekem van egy kedvenc szaloncukrom, annak mindig örülnék, szoktam is mondani, hogy kár hogy nem lehet kapni egész évben :) Én annak örülnék. De csak annak az egy fajtának.

2017. jan. 11. 19:08
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Mivel egyrészt ez egy külföldi számára kuriózum, másrészt meg finom, szerintem adhatod nyugodtan. Főleg, ha nem csak ezt adod, és/vagy úgy adod oda, hogy ez milyen érdekes, magyar sajátosság, valószínűleg nem ismeri. Elmondod hozzá a lényegét, stb.

Szerintem nyugodtan, nincs ezzel semmi baj.

Speciel én most vettem magamnak még egy dobozzal, mert már olcsó, és imádom. :D

2017. jan. 11. 19:31
 4/14 anonim ***** válasza:
60%
Még most januárban talán, de később nem
2017. jan. 11. 19:35
 5/14 anonim ***** válasza:
53%

Én csak akkor adnám, ha tudom, hogy nagyon-nagyon szereti.

Mert egyébként olyan, hogy megmaradt karácsonyról egy kis szaloncukor és meg akarsz tőle szabadulni.

2017. jan. 11. 19:36
 6/14 anonim ***** válasza:
75%
Külföldinek szerintem nyugodtan. Én meg magyar vagyok, de nekem is adhatnál ,engem nem zavarna, akár nyár közepén is szívesen fogadnám :D
2017. jan. 11. 21:36
 7/14 TappancsMancs ***** válasza:
64%

Egy németnek külföldi vagyok és nekem adhatsz. Nyamííí! :D

Amúgy mondd el a dolgot és hogy ilyenkorra még szokott maradni és ez ilyen magyar dolog és megkínálod, oszt jó napot.

2017. jan. 11. 21:58
 8/14 anonim válasza:
Pedig rakhatod dísztasakba, ez egy jó megoldás és semmi kivetnivalót nem látok benne. És szerintem nyugodtan adhatod is!
2017. jan. 12. 05:08
 9/14 anonim ***** válasza:

Ha külföldi,akkor miért ne? Nem evett még ilyet szerintem..És semmi baja nincs, nem jár le december 27-én,ahogy vége karácsonynak:D

Elmondhatod persze,hogy karácsonyi hagyomány itthon.

De viszont itthoni barátnak szerintem nem illene szaloncukrot adni ilyenkor:D Meg itthoninak amúgy is béna ajándék.De külföldinek oké

2017. jan. 12. 08:10
 10/14 anonim ***** válasza:

vannak nagyon finom, jó minőségű kis külön csomagolású édességek - konyakmeggy, meg ilyesmi -inkább azokból raknék a tasakba.

[link]

[link]

[link]

2017. jan. 12. 09:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!