Dezodort meg tusfurdot kaptam ajandekba a baratnomtol a nevnapomra. Nem hiszem hogy budos lennek de nemis szoktam befujni magam parfummel vagy dezodorral. Lehet hogy arra celzott hogy fujjam be magam mindig vagy csak veletlen lenne?
Figyelt kérdés
2017. jan. 4. 20:08
1/11 anonim válasza:
Lehetséges...
Vagy nem ismer annyira, hogy személyeset tudott volna adni, így jött a sablon ajándék.
2/11 anonim válasza:
Harmadik lehetőség tetszik neki az illat és szeretné rajtad szagolni.
3/11 anonim válasza:
Ez egy teljesen általános ajándék. Szerintem nem kell célzásnak venni.
5/11 anonim válasza:
Vagy nem volt pénze ajándékot venni, és ezt találta otthon, ő is kapta valakitől. :)
6/11 anonim válasza:
Legalább tudod hogy a szád nem büdös mert nem fogkrémet vett.
7/11 anonim válasza:
Dezodor, tusfürdő ajándék főleg ha díszcsomagolásban van, egy tipikus " fogalmam sincs mit adjak neki" ajándék, ezért veszek neki ezt.
Szóval nem arról van szó, hogy büdös vagy, hanem, hogy semmi ötlete nem volt, vagy csak letudta 5 perc alatt a karácsonyi ajándékozást a részedről..
Ugye hasonló ajándékot kaptál?
Mert ezek azok az ajándékok amit annak adnak akinek úgy is jó lesz..
8/11 anonim válasza:
Ahogy a hetes írja. Fél pillanatba telik berakni a kosárba, gondolkozni sem kell rajta, otthon bevágja egy ajándéktasakba és le is vagy tudva.
Egyébként ha már kamaszodsz akkor használj dezodort, mert az is elképzelhető, hogy tényleg büdös vagy, csak te már megszoktad.
9/11 anonim válasza:
Mondjuk nem teljesen mindegy, hogy szerelmed-barátnő vagy csak barát-barátnő.
10/11 anonim válasza:
Szerintem meg az anyja kapta karácsonyra és oda adta a fiának, hogy ne üres kézzel menjen hozzád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!