Milyen ajándékot adhatnék egy olyan fiúnak, akivel nincs semmilyen közös érdeklődésük?
A kollégiumban "angyalkázunk" és sikerült kihúznom egy fiú évfolyamtársamat.
Inkább nem rémítenék tovább senkit,de sajnos elég 'lumpen alak' annak ellenére,hogy egy jó iskoláról van szó.
Sajnos nincs semmilyen hobbija,csak a piálás és a cigizés, így esélytelen,hogy a kedvenc időtöltésével kapcsolatos ajándékot adjam neki.
Én mindenkinek akit húzok,valami személyeset szeretnék adni,mert szerintem annak senki sem örül,ha kiszúrják a szemét egy tábla uncsi Milka csokival,amit bármelyik utcasarkon megvehet magának is.
Az ilyen típusú csokoládék egyébként is elég személytelen ajándékok.
Eddig kapott tőlem egy bögrét, egy doboz pralinét, szaloncukrot.
Az utolsó ajándékhoz már vettem neki minőségi vegyes alkoholos itallal töltött csokoládét. (Legalább abban legyen egy kis spiritusz. :) )
A baj,hogy hiába vennék neki sört,az olyan,mintha egy drogfüggőnek marihuánát ajándékoznék -> csak "olaj lenne a tűzre".
Szóval: Szerintetek egy ilyen mentalitású fiúnak milyen ajándékot vegyek még?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!